![]() |
Korg pa900 Pitanje-Pomoc
Pozdrav clanovi, admini. Imam pitanje u vezi korga pa900 ne znam da li sam pogresio temu, ako jesam oprostite.
Imam problem sa pa900 kupio sam ga novog stigao prije par dana (Imao sam pa900 prodao, pa ponovo uzeo) Ucitao sam stari set, prilikom sviranja osjeti se blaga distonacija, set je uredan, scala je normalna, pitch nema gresku sta je u pitanju ?? Nadam se da sam bio jasan, hvala unaprijed.. |
Vrati klavijaturu na fabricko stanje, pa vidi da li ti se to desava.
|
Ukoliko na fabričkim postavkama bude sve uredu,... a jedino problem kada se set učita ( semplovi), moguć je problem sa ram memorijom ili slično. Budući da si već imao set koji je sačuvan ( ukoliko je sačuvan sa globalom komplet ) ne bi trebao da pravi problem. Proveri da li je na novoj kao i na staroj klavijaturi isti Operativni Sistem ( mada to nema nikakve veze sa vezom ... al hajd... )... Kako god, nova klavijatura je u garanciji... ne čačkaj ništa fizički ! Ako si je kupio od švercera,... vraćaj odmah...
|
Jedna ideja za poskusat:
U Global ima funktcija za opcenit tuning. Global - General Controls - Stranica "Basic" , ispot Global Tuning/ Reverb; pa pogledat jel je tu sve na nuli. |
Dali se to dešava samo sa određenim solo bojama, semplovima ili na svim ?
Style -ovi rade normalno ? Može biti do semplova, malo procackaj pitch bender dok sviras, mozda je on malo poludio... :) |
Pozdrav svima
Da ne otvaram novu temu pitanje je vezano za korg pa 900 Dali je moguce korigovati bubanj koji je u user dk - mislim svaki element posebno hi low bas i tako ga sacuvati Hvala |
Naravno... prelistaj manual...
|
Pozdrav svima
Ako neko ima set dobrih bubnjeva za pa900 bio bih zahvalan |
Trenutno vrijeme na Forumu 04:04 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org