![]() |
Kupovina aranzera u USA
Iako svirkam vec 4-5 godina jos uvek sam pravi pocetnik. Poceo sam sa harmonikom pa sam na neki yard sale nasao igracku yamahu psr 220. Sa PSR 220 sam se igrao neko vreme i od pre mesec dana mnogo sam se zagrejao da kupim nesto bolje gde mogu da ubacujem nase ritmove i da mozda sviram malo ozbiljnije.
Da li neko moze da mi da savet gde kako i koji aranzer da kupim u USA a da mogu da mu dodam ritmove za nase pesme (narodne i zabavne). Gledao sam Korg PA300 ali ispod 800 USD ne mogu nigde naci. Ovde na forumu sam citao da se u ex yu prodaje do 300 EUR. Svaki savet je dobrodosao. I ne bih da trosim vise od $500 ako je moguce. |
e jebiga, do sad smo mi citali iz evrope da je se jeftino bagatela kod vas u usa! cene uvek bile drasdticno dole naspram nas ovde u EU
|
Ove "balkanske" klavijature stvarno nema ili ja ne umem da nadjem. Ebay npr su oko $800 isto na Amazon.
|
Tesko da ces nac jeftinije,a da je novo.
Yamaha psr S670 krece se otprilike tako. Neznam gdje se nalazis u USA,ali u svakom slucaju predlazem da kontaktiras Franka iz Audioworks Dodato: Frank Ventresca www.AudioworksCT.com 2038761133 Kod njega su najeftinije klavijature u USA pa eto ako nekome treba neka se obrati. Usput da objasnim za ostale da se u USA moze cjenkati (pregovarati o cijeni) iako je nova klavijatura. Pozdrav |
Trenutno vrijeme na Forumu 21:58 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org