![]() |
TR klarinet
Pozdrav drage kolege,
ima li neko za TR-a boju onaj jecavi klarinet sto su ga koristili u Juznom Vetru, ili kako da ga napravim na klavijaturi(koji se efekti stavljaju i tako to)? |
Pozdrav kolega,ako možeš postavit jedan dio te pjesme u kojoj se nalazi taj klarinet pa da čujemo,možda ti mogu nekako pomoć.
Pozz. |
pozdrav care ,
jel to klarinet kad svira SOLO u sredini pjesme od Saban saulica KAZU DA PIJAN SAM DA SAM IZGUBLJEN ????????? pozudrav |
|
Nedime druze upravo taj,nemogu nigdje da ga nadjem pa ako ko ima pomagajte.POZDRAV!
|
Cao Ser Cole
imam ja neki Klarineta, skini pa vidi mozda ima ta:confused:. http://www.speedshare.org/Z4PO6ujyfv pozdrav |
Ako nisi nasao tu boju poslusaj me.To je obicni klarinet,samo je fora u izvjesnoj opciji koja se zove EG.Stvarno ne znam znacenje te skracenice ,ako je skracenica,ali uglavnom potrazi na klavijaturi i malo cackaj i napravices isti klarinet.Ja se ne mogu sjetiti gdje se ta opcija nalazi,odavno nemam TR-a,ali 100% je fora u tome.Nekako ga zamasti i dobije onakav zvuk kao kod Juznog Vetra.Pozdrav.
|
Ne mogu ti ga poslati jer nemam TRITON da odvojim tu boju. Pravljena je na UNUTRASNJI
jer na samplove ta boja dobro ne izadje. Koristi se SQUARE oscilator. Citavi sto je na PITCH ENVELOPE GENERATOR (EG). Al ako ne znas komplikovano je. |
Hvala svima na pomoci,dosta mi je od pomoci kako se pravi pa cu se bacit na poso,Nadam se da cu uspijeti!
POZZ! |
Trenutno vrijeme na Forumu 07:55 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org