![]() |
Triton LE, sve terce
Evo i mene ovaj puta sa jednim pitanjem.
Prvo da pozdravim sve forumase i naravno glavnu spicu ove stranice !!! Dali mozda neko ima dobar set za Triton LE, gdje su svi durski i molski terci unutra (mozda cak i pametno poredani.. ..:">) imam mnogo setova ali nazalost nije to to sto tamo vise puta pise.. ako neko moze da postavi bio bi zahvalan !... ...jos jednom veliki pozdrav svima na ovoj stranici. |
zdravo, ovako ja cak mislim da sam ovde u download centar skinuo jedan set u kome se nalaze sve molske i durske terce, pogledacu kako se zove taj set pa cu napisati naziv ovde
|
evo vec sam nasao zove se SEIJKO.SET ali, moraces da pretrazis malo ovde na sajtu jer sam siguran da sam ga tu negde skinuo
|
Epa buraz takav set neces nigde naci za DZABE!!!
Pa jos da bude i sve slozeno...redjanje boja se vrsi preko Le-a to i sam mozes uradaiti. Ako imas dosta setova onda postavi neki jer samo tako mozes dobiti nesto slicno dobro. Ja sam postavio svoj: Boje za Tritona (drugi pokusaj),kolega Gala takodje pa ocekujemo i od tebe... Ziv bio! |
|
Evo ovde imas link sa SEIJKO.SET
http://www.yu-midi.com/forum/showthread.php?t=2734 |
He he evo ovim putem priznajem i ja sam skinuo set od kolege PARAGOVO,al stvar je u tome što je već dosta ljudi stavilo to sve isto,ak se toliko boje stavit nešto novo evo ja ću stavit svoj set pa nek svi zvuće ko ja :D
|
@ g800 : hvala ti prijatelju, potrazit cu, ako ne nadzem mozda bi mogao da
postavis jos jednom.... hvala ti unapred @ vlaxxy : burazeru, nisam napisao da bas hocu dzabe ;-) ali ako neko zeli da podjeli samnom , tu sam.. .. he he he postaviti cu set, ne brini, ali kao sto sam napisao imao puno toga, samo sto to ne znaci da je sve dobro ;-) Nema ljutnje ;-) pozzz.....svima...... |
.... uffff.... @ paragovo : hvala ti, tek sad sam procitao !
pozzzzz... |
Nema problem prijatelju spreman sam uvek da pomognem jer i meni su drugi pomogli na ovom forumu a i svi smo tu da jedan drugome pomognemo.
Pozdrav.Zoran |
Trenutno vrijeme na Forumu 02:43 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org