![]() |
Zorica Brunclik - Veliki grad
Napisite i akorde u forspilu, unapred zahvalan!
Veliki Grad i svetla jaka pa mi se vidi suza svaka za tobom mili isplakana pa mi se vidi svaka rana Ref. Veliki Grad a ja sama srce se pita sta je sa nama veliki Grad a gde si ti borim se sama ljubavi |
Napisite i akorde u forspilu, unapred zahvalan!
C------------------------ Veliki Grad i svetla jaka C--------Am----G7-----C---- pa mi se vidi suza svaka C--------------A7----Dm za tobom mili isplakana Dm--------Fm-G7----C pa mi se vidi svaka rana Ref. C-----------Fm--C---- Veliki Grad a ja sama C-------------Fm----C-- srce se pita sta je sa nama A7---Dm---G7-----C veliki Grad a gde si ti A7---Dm---G7-----C borim se sama ljubavi Forspil C|C7-F|Fm|G7-C Mislim da je ovako |
Može i tako, a original je ovako:
C------------------------ Veliki Grad i svetla jaka C-------------G7---C---- pa mi se vidi suza svaka C--Bb-----A---Dm------ za tobom mili isplakana G--------Fm--G7---C--- pa mi se vidi svaka rana Ref. C-----------Fm--C---- Veliki Grad a ja sama C------------Fm----C------ srce se pita sta je sa nama G----Dm---G7-----C- veliki Grad a gde si ti G---------Dm--G7---C- borim se sama ljubavi |
Forspil: C, F, Ab, G - C, F, Fm, G, C, Bm
C-------------------- Veliki Grad i svetla jaka ------------G-----C--- pa mi se vidi suza svaka Bb-------A---Dm------ za tobom mili isplakana G-------Fm--C--------- pa mi se vidi svaka rana Ref. C---------Fm--C--- Veliki Grad a ja sama ------------Fm-----C----- srce se pita sta je sa nama G----Dm---G-------- veliki Grad a gde si ti ---------Dm--G----C borim se sama ljubavi To je po meni original, a mozda i ovo iznad mog odgovora :) |
I koja je razlika između mog i tvog posta?
|
U broju 7 :D
P.S. Ja sam pisao intuitivno bez slusanja originala, tj. pevusio sam melodiju pa mi se ucinilo da je tako. Gitar je napisao original |
Ako me naljutite čak ću poslušati sve
i ispravit kako ide. C.A7/C#.Dm...G7........C Veliki grad a gde si ti C.A7/C#..Dm...G7...C borim se sama ljubavi |
Nemoj zezat'
|
naljutili ste me
Kad ste me naljutili moro sam napisati
da se ne prepirete jer ni jedan ni drugi niste dobro napisali. C Veliki grad i svetla jaka F D7 G C pa mi se vidi su..za svaka C Bb A7 Dm za tobom mili isplakana G Fm G7 C pa mi se vidi svaka rana C Fm C Veliki grad a ja sama C Fm C srce se pita šta je sa nama C A7/C# Dm G7 C veliki grad a gde si ti C A7/C# Dm G7 C borim se sama ljubavi |
Niko ovdje ne cuje kao @mgxbty.Slusajte sta covjek pise, mozda nesto i naucite od njega.
Poslano sa mog L500S koristeći Tapatalk |
Trenutno vrijeme na Forumu 04:16 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org