![]() |
Zorica Brunclik - Bol me ubi
Trebaju mi akordi, hvala unapred!
Za ovu suzu sto sam prolila za ranu srca sto me bolela ja sam tebi sve oprostila jer samo tebe ja sam volela Ref. Bol me ubi sto te druga ljubi rana mi je sto ti usne pije to u mome srcu pise a to se ne brise |
Fm---------------------------
Za ovu suzu sto sam prolila C-A7---Dm-Fm-D7---------G- za ranu srca___ sto me bolela C-----------------------G- ja sam tebi sve oprostila C--C7----Fm--D7---------G- jer samo tebe ja sam volela Ref. A-----------E7-----------A--- Bol me ubi sto te druga ljubi A-----------E7---------A-- rana mi je sto ti usne pije A-------------------D7- to u mome srcu pise Gm------------- a to se ne brise D-H7-Em-Gm-E7-A- a to se ne brise |
Forspil: G, Ab, G, Bb, G, C, Am, D, G, C, Em, G, Fm, Dm, G
Fm----------------------- Za ovu suzu sto sam prolila C7-----G----F------G---- za ranu srca sto me bolela C--------------------G- ja sam tebi sve oprostila A--Dm-------Bm--------G- jer samo tebe ja sam volela Ref. G---------A--------------- Bol me ubi sto te druga ljubi ------D----E---------A-- rana mi je sto ti usne pije G------A-----F#m-Dm-Bm to u mome srcu pise D---------Gm-D-A a to se ne brise |
Bravo, majstore! Tek sad vidim koliko ne znam. Super ti je ova harmonija;)
|
Trenutno vrijeme na Forumu 04:42 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org