![]() |
Amar Gile Jasarspahic - Trnje oko srca
Glava mi puca, oci mute se od dima
na bijeloj kosulji mi tragovi karmina puna kafana, a u srcu mi praznina cije te ruke nocas grle, ko te ima ko te ima Ref. Svaku zbog tebe ostavim ne mogu da zaboravim ko me je u crno zavio Svaku zbog tebe povredim kad te pod kozom osetim k'o da sam trnje oko srca stavio Dusa mi spava, a ja zovem ture nove jer kada oci sklopim dodjes mi u snove noge mi klecaju, teturam se pred svima cije ti usne telom plove, ko te ima ko te ima Ref. Opet cu zaspati u nepoznatoj sobi uzecu taksi i bez pozdrava cu poci na nju mirisat cu a mislit cu na tebe tu nema pomoci, nema pomoci |
Am-------F---------C---------G----
Glava mi puca, oci mute se od dima Am---------F----------C--------G----- na bijeloj kosulji mi tragovi karmina Am-----F----------C--------G----- puna kafana, a u srcu mi praznina Am--------F----------(Em)-G---Am-F-C-G cije te ruke nocas grle, ko te imaaaaaaa Am---F-C-G ko te ima Ref. ----------F---------G-- Svaku zbog tebe ostavim --------Am-Em------- ne mogu da zaboravim F----------G-------Am-(Em) ko me je u crno zavio -----------F---------G-- Svaku zbog tebe povredim ------------Am-----Em-- kad te pod kozom osetim ---------F-----------G------Am- k'o da sam trnje oko srca stavio Na brzinu, valjda sam blizu :) |
Hvala puno, moze li samo jos za ovaj dio:
''Opet cu zaspati u nepoznatoj sobi uzecu taksi i bez pozdrava cu poci na nju mirisat cu a mislit cu na tebe tu nema pomoci, nema pomoci'' |
Citat:
Am-------F---------Dm---------G---- Glava mi puca, oci mute se od dima Am---------F---------Dm--------G----- na bijeloj kosulji mi tragovi karmina Am-----F----------Dm--------G----- puna kafana, a u srcu mi praznina Am--------F--------Dm-G---Am-F-Dm-G cije te ruke nocas grle, ko te imaaaaaaa Am---F-Dm-G ko te ima ---------Em--------------------Am- Opet cu zaspati u nepoznatoj sobi -------Em----------------------Am-- uzecu taksi i bez pozdrava cu poci Am-----Dm----------------------F--- na nju mirisat cu a mislit cu na tebe ----------Am-F-Dm-G---Am-F-Dm-G- tu nema pomoci, nema pomoci |
Trenutno vrijeme na Forumu 13:02 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org