![]() |
|
Kupovina solo klavijature
Potrebna mi je pomoc okokupovine sintisajzera kojeg bi koristio za pop/rock svirke. Ne razumem se oko njih, svaka pomoc mi je dobro dosla. Dao bih do 400 evra. Gledao sam nekoliko klavijatura, npr: Korg Triton Tr/Le, Yamaha V50, i procitao neke komentare da nisu za pop/rock varijantu, tj. koriste se narodnu muziku. Hvala
|
Pogledaj Roland Juno D . Video sam nekoliko kolega da sviraju u pop-rock bendovima i koriste bas njega od ovih jeftinijih sintisajzera. Cena mu je oko 400e
Dodato: Ispravka Roland Juno Di |
istina je da se kod nas većinom korgove klavijature najviše koriste za narodnu muziku, no ne vidim zašto se ne bi recimo mogao poslužiti korg tr/le - ijem i za rock muziku, pogotovo jer si možeš u njih ubaciti razne semplove za rock muziku ako nisi zadovoljan sa fabričkim.
|
Ok, hvala na odgovoru. A odabir izmedju ovih klavijatura: Roland xp30, Roland Juno Di,Roland Fantom xa, Fantom S..? Tj. makar poredjenje izmedju Juno DI i xp-30.
|
e sad što se tiče tih klavijatura, tu ti baš o ne mogu pomoći, nisam upoznat sa njima. Najbolje pričekaj još mišljenja kolega koji imaju iskustva sa tim klavijaturama, pa ćeš tako moći najbolje odlučiti koju bi na kraju uzeo i koja ti se najviše isplati.
|
Svi ovi sintisajzeri imaju dobre klavire, orgulje, strigsove i padove tako da ce ti svaki odraditi posao mada mislim da je fantom s ozbiljnija masina. Svirao sam na njemu nekoliko puta. Svidelo mi se kako to zvuci
Dodato: , odlicna izrada klavijature i najbolja dirka. E sad ne znam da li ima materijala na netu za njega ali ono sto tebi treba vec ima na njemu. |
Citat:
Citat:
|
Roland juno Di ili roland gw8(ima strasne boje jos ako je verzija za zapadno trziste).
@rolandx fantom S i ne vredi vise od 400 eura, a xa mozes naci za 500. Evo sad imas na oglasima fantom x7 za 700 eura... Stalno izlaze nove klavijature, a to sto neko sada trazi brdo para za svoju poluvnu je vec njegova stvar. Ljudi traze za psr s700 600 eura i vise!? hahhahahaha Pa nova yamaha s770 jede malu decu, a kosta oko 1000 eura! I onda vidis budale sa tyros 1 ili 2 ili psr modeli koliko traze para... mali off ali znam da si skontao sta ''pesnik'' 'oce da kaze :D |
Citat:
|
Preporucujem Triton Tr..
Neces se pokajat |
Trenutno vrijeme na Forumu 21:24 |
|
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org