![]() |
Korg Pa 600,Pa800,Pa2x,Pa3x...
|
Ovo ti je prezentacija , ritmova i boja , odradjenih u jednom muzickom studiju iu rumuniji . ma oni su ekspert za to , veruj mi
|
Video pokazuje da za nasu muziku stariji i jeftiniji modeli( mozda i pa 500) odradjuju posao.
Dodato: Ex-Yu narodnjaci |
Suvi profesionalci, mono kablom svaka klavijatura...Sta drugo reci.
Btw, to sto oni sviraju od Pa600/800/900/2x im ne treba nista bolje,TACKA... Koriste ovaj njihov DK svuda, kontrabas/bass, akusticna gitara,cimbalo,frule i harmonike... Nikakva filozofija ,kraj price, ovako ce sa ovim njihovim ritmovima zvucati i Pa7094058948X ,kao sto ce isto zvucati i ovi nasi sadasnji setovi ... Kao sto se i cuje, isto zvuci svuda. Slusam na monitorima dok ovo pisem ,ne vidim koju klavijaturu pustaju,posto mi je forum otvoren na posebnom tabu,i sve mi zvuci kao jedan te isti REPLAY. A ovde su dokazali i razbili mit da ova ili ona klavijatura drugacije " izbacuje semplove" . Jedan isti set u svim klavijaturama,izvol'te ... Neka klavijatura mozda ima jaci ili slabiji output,ali nista sto GAIN na mixeru ne moze da resi,cemu zapravo i sluzi. |
Slazem se sa svime, tako rade i nasi setovi koji kruze po Europi.Mozda ovaj video pomogne nekome u odluci za kupovinu?Svatko odlucuje sam koji synt ce kupiti( svirati) i za koju vrstu muzike.
|
Sint se ne kupuje spram videa na YT već spram k-ka i njegovih mogućnosti / potreba muzičara.... Presudno nije subjektivno mišljenje i prezentacija nego objektivno. Dati 1000-4000 evra videći prezentaciju na YT ( očajan), pri tom da nije napravljena jasna razlika mogućnosti. Ne verujem. To bi bilo isto kada bii na YT videli 10 automobila koji mogu da se kreću pravolinijski na ravnici. I svi se kreću. I svi će vas prevesti... a razlika od 1000-100000 evra....
|
Link nije postavljen za ispiranje mozga i ubjedjivanje sto treba kupiti.Na YT ima mnogo primjera, ne samo za Rumunjsku,Tursku i druge drzave iz kojih se vidi(cuje)kako zvuci koji synt.Svi mi pisemo jedno te isto samo drugim rijecima.
|
Trenutno vrijeme na Forumu 02:42 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org