![]() |
Dženan Lončarević - Danas takve se traže
Reci gdje si krenula
Ko varnica je sevnula tvoja nova cipela Zar si s uma smetnula da si sinoc rakla da na sva moja pitanja Jer nisam ja od onih što si na njih redom navikla Ja u oci gledam te Dobro znam ti jos si naivna A danas takve se traže da rade šta im se kaže Neka drugi te laže, znaj ja nisam taj Znaš da nisam budala reci zašto si probala samnom isto mala A danas takve se traže da rade šta im se kaže Neka drugi te laže znaj ja nisam taj |
Hm----------------G
Reci gdje si krenula -------------------Em Ko varnica je sevnula ---------------Hm tvoja nova cipela Hm-------------------G Zar si s uma smetnula ------------------Em da si sinoc rakla da -------------------Hm na sva moja pitanja G----------------------D Jer nisam ja od onih što --------------------------- si na njih redom navikla ------------------C Ja u oci gledam te --------Hm Dobro znam -------------A ti jos si naivna Em----------------------- A danas takve se traže -------------------------- da rade šta im se kaže Hm-------------------------A/C# Neka drugi te laže, znaj ---Hm/D....H/F#---Em ja ni..........sam ...taj Em--------------------- Znaš da nisam budala A------------------Hm reci zašto si probala --------------------- samnom isto mala Em----------------------- A danas takve se traže -------------------------- da rade šta im se kaže Hm-------------------------A/C# Neka drugi te laže, znaj ---Hm/D....H/F#---Em ja ni..........sam ...taj Em--------------------- Znaš da nisam budala A------------------Hm reci zašto si probala --------------------- Al' neka hvala mala |
Mozda, ali samo mozda:
G----------------------D Jer nisam ja od onih što -------------------------F#m si na njih redom navikla i A------------------Hm reci zašto si probala ----------F#7----Hm--- samnom isto mala |
Evo jos jedan izumitelj tople vode...
Poslano sa mog L500S koristeći Tapatalk |
Moze biti... Neka se javi neko od kolega da proverimo. Ako gitar moze neka preslusa, da vidimo kako ide :)
Pozdrav |
Mislim da je @beronjan potpuno u pravu, a ja bih još dodao:
G----------------------D Jer nisam ja od onih što ------------------------D/F# si na njih redom navikla |
Trenutno vrijeme na Forumu 05:58 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org