![]() |
Iskustvo
Koje godine ste počeli da idete po tezgama i sa koliko godina je to bilo prvi put ?
|
17 godina, svatovi ispraćaj "preko dana", negdje kod Čitluka (20 km od Mostara).
|
16 godina, neka kafana u Brckom (ratno vreme) ne secam se kako se zvala
|
15 godina, rodjusi, zurkice, i to tako...
|
Prva konkretna svirka za konkretnu lovu je bila sa 13, '97 čini mi se.
Lovci pravili neko druženje, pa trebala muzika. Najeo se lovačkog gulaša i napio kao prase. a i dobro opario. |
Pa sa oko 17 godina svirka... A prvi put nešto malo ranije, znam da je bila malo starija od mene :D
|
Ja sam sa 16god odmah radio pravu tezgu satorcina 300 ljudi '96. Nisam mogao da se sastavim, sva sreca pa nas bilo u to vreme, i bubnjar i dve harmonike. Imao tada Tehniks klavijaturu u to vreme pojam. :-):-)
|
Ja sam sa 14 god uveliko sviro po raznim tezgama i to na suvo sa harmonikom , hehe secam se vrlo dobro da mi je cale nalazio tezge po selu , a ja nisam ni poznavao gazde m koje su pravili veselje ... hahahaha strasno je bilo , a tek loveeeeee , uf da sam bio malko pazljiviji i stedljojivi , bilo bi danas u nekin bankama , al mladost ludost , frosilo se naveliko haahahaha
|
Prvo bijese vatreno krstenje.
Odveden od tadasnje djevojke (Madjarice). Dosao Mercedes. Kazu treba hit no harmonikas ( to ono dok sam bio harmonikas) sa svojih nekih 17 godina.Dovode me u kafanu gdje je puno I ne moze se n8 uci.Ima vec klavijaturista I gitarista i samo cekaju jos harmoniku.Za stolom sjede Hanka Paldum, Meho Puzic I Azemina Grbic. Prvo sam odsvirao dva, tri kola dok nisam dosao sebi.. |
1 Privitaka
Sa 13 godina 1999. za vreme bombardovanja svirali smo malu maturu. Znalo se par kola, neka pesmica i dovoljno za pocetak. Oprema je bila na nivou B-)
|
Trenutno vrijeme na Forumu 20:20 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org