![]() |
Roland xp10 ubacivanje boja?
Pozdrav kolege. da li neko moze da mi kaze, drug mi kupio Roland xp10, ali je klavijatura bukvalno u fabrickom stanju, dva puta svirana, Nova novcijata. posto nema nista od boja za nasu muziku nasao sam ovde par setova pa bih da mi to nekako ubacimo... ali iskreno pojma nemamo kako. Ima li neka solucija da se ubace boje iz kompa u klavijaturu, a da to ne bude preko midija? da li bi mogao usb_midi kabal tu da zavrsi posao. ili bilo koja druga solucija? ako neko nesto zna neka napise. Hvala unapred.
|
Gde si druze? :) Ja sviram tu klavijaturu. isti sam problem imao taj kad sam je kupio. Ja sam sebi sam napravio par boja sto mi treba za svirku. ne znam kako bih mogao da ti pomognem niti znam da ubacim probao sam niti da prebacim. :( Sve u svemu ima odlicne klavire gitare one rolandovske i jos puno toga,spravica super a laka :)
|
Nemanja jel bi mi mogao nekako ispisati postupak kako si napravio te boje sto imas? Da mi popises parametre i proceduru... I kako da pravim svoje kombinacije. Pa da se malo igramo... Ja se secam davne 1995 jedan moj drugar kupio tog rolanda tada je to bila babaroga od sinta, ja dosao kod njega... Kad mi je prosvirao boje ja se smrzao.... Tada je to za mene bila nedostizna galaksija.... Kad bih mogao nekako da poubacujem te boje sto je on tada imao ihhhhhh
|
|
Trenutno vrijeme na Forumu 03:45 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org