![]() |
Aco Pejovic - Oko mene sve
Pozdrav kolege jel mogu akordi i za forspil?
Hvala u napred!!! Ref. Oko mene sve ceo zivot je laz dodji voli me ti to jedina znas Oko mene sve sad me vuce na dno dodji spasi me ti mi dugujes to Mamuran dodjem kuci pa spustim roletne zivim k'o vampir ne dam suncu da me sretne Jos jedna noc u laznom raju iza mene i skupo vino i ne tako skupe zene |
C#m
Mamuran dodjem kuci H pa spustim roletne C#m zivim k o vampir H ne dam suncu da me sretne A Jos jedna noc H u laznom raju iza mene C#m i skupo vino H i ne tako skupe zene Refren C#m Oko mene sve Am ceo zivot je laz A dodji voli me H Abm ti to jedina znas C#m Oko mene sve Abm sad me vuce na dno A dodji spasi me H C#m ti mi dugujes to |
C#m---------
Oko mene sve ----G#m------ ceo zivot je laz -----A----- dodji voli me -----H-----G#m ti to jedina znas ------C#m--- Oko mene sve --------G#m------ sad me vuce na dno -------A----- dodji spasi me -----H------C#m ti mi dugujes to C"m----------------- Mamuran dodjem kuci -----------------H pa spustim roletne C#m---------- zivim k'o vampir --------------------------H ne dam suncu da me sretne A------------ Jos jedna noc ---------------------H u laznom raju iza mene C#m------- i skupo vino -------------------H i ne tako skupe zene :) |
C#m----------------
Mamuran dodjem kuci ---------------H pa spustim roletne C#m---------- zivim k o vampir ----------------------H ne dam suncu da me sretne A----------- Jos jedna noc ------------------H u laznom raju iza mene C#m------- i skupo vino -----A------H---C#m i ne tako skupe zene Refren C#m-------------Abm-----H Oko mene sve,ceo zivot je laz ------A-----------H---C#m dodji voli me,ti to jedina znas -----C#m------------Abm-----H Oko mene sve,sad me vuce na dno ------A-------------H-----C#m dodji spasi me,ti mi dugujes to Evo ispravljeno,ono sam slucajno iskopirao onako. |
Trenutno vrijeme na Forumu 20:51 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org