![]() |
Korg x5d i sysex
Pozdrav svima,
imam jedan problem,ne mogu da ga resim vec treci dan... Naime,pokusavam da ubacim boje u korg x5d,procitao sam sve moguce teme i tutorijale,probao sve programe i nece...Koristim usb-midi kabal,povezem lepo,oni programi sto imam svi su radjeni za win95,98... pa samo trokiraju na novom sistemu... Jedini koji je skroz opertivan je midi ox i cubase... Problem je sto mogu da iscitam boje iz klavijature(ono u global, pa dump...) ali kad treba da posaljem sysex boje u klavijaturu tad se ne desava nista. Cackao sam i oko buffera,i onog kasnjena ali nece,pa nece,na klavijaturi ne pokaze nista. Ima li neki mod u kojem mora da bude x5d da bi primio sysex instrukcije ili sta vec? ima li neko iskustva sa ovim,ili neko resenje? Da napomenem,da sam sve lepo povezao,i da mogu i da iscitam iz klavijature,kao i da je kontrolisem iz cubase,cak i pustim midi file iz racunara preko nje... |
Ako se mogu sjetiti, mislim da moras na syntu da napravis da moze primate sysex poruke.Davno sam imao x5dr...
U settings, ili global...neznam sada...Ali to je to.. |
Da,da...
Podesio sam,to je ono ENA da se stavi na sva 4 parametra. Ali kad posaljem sysex sa kompa,meni svira klavijatura sama neke bezveze tonove,ili se ne desava nista...zavisi od programa. |
Jesi li stavio memory protection za program/combination na OFF na x5d??
|
Ma jesam,sve kako treba ali ipak nece...
|
Trenutno vrijeme na Forumu 12:09 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org