![]() |
Korg extreme bez moss
Pozdrav.
dobio sam dobru ponudu Triton Extreme 96mb rama bez mossa i torbu za 450 eura. Momentalno imam pa3x i triton TR. Sta vi mislite? dal se isplati uzet? |
za tu cijenu kao da dobijas poklon
|
jedini problem je sto nema moss.
neznam dali ima neke vece razlike izmedju TR i extrema kad nema moss Edit: znam da ima velike razlike ali dali se ta razlika cuje ako ubacim isti set koji koristim u TR? |
Naravno da hoce, daleko bolje će zvučati svaki sempl. Ako je u dobrom stanju ne propuštaj tu priliku. :)
|
Hvala! :)
|
Opet pazi ...meni je sumnjiva cena, ne verujem da bi bilo ko dao extreme za te pare ...proveri ti tu klavijaturu lepo da tu nesto ne fali ...
|
To će skontati kasnije... da li joj fali nešto ili ne. Kao što je meni lik nudio zamenu za motifa XS6... davao mi je G6 bez ikakve doplate... hmmmmmmm. Nisam pametan. Cena bez moss board-a je oko 850-900 evra pa i do 1000 ako je u top stanju. Sam moss board je oko 300-500 eur... pa ti sad vidi...
|
Jucer sam postao vlasnik Korg Extrema :)
Plastika sa strane je popucala jer je tanko kao list ali sve ostalo je ok. Za sad sam zadovoljan :) |
Proslo je vec neko vreme, verujem da si stigao da se "upoznas" sa klavijaturom ?
Jel sve ok ? Jer ako sve radi kako treba, onda si je po toj ceni uzeo bukvalno za dz ... Te plastike su manje-vise sitnica ... |
Citat:
Ja ni po Fr ni po De nisam nalazio po toj ceni možda poneka, da nije "ispala iz kamiona"? [emoji14] |
Trenutno vrijeme na Forumu 12:48 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org