![]() |
Pitanje o PRESONUS STUDIOLIVE
Postovani obozavaoci Presonusa,
Video sam sve tutoriale na youtube za mixer PRESONUS STUDIOLIVE 16.0.2 i nisam uspeo da saznam kako je moguce da se nezavnisno kontrolira levi i desni izlazni signal, zato sto postoji samo jedan master klizac. Da li je to uopste moguce na ovaj mixer, ili mora se jacina na levi i desni izlazni kanal kontrolirati preko pojacala? Da li je to moguce na 16.4.2, tako sto na SUB1 i SUB2 bi bili podeleni levi i desni izlazni kanali? Kod DYNACORD mixere je vrlo prakticno sto ima dva master klizaci, ali ovde je druga stvar. Puno pozdrava |
Prvo da te pitam sta ce ti master da pojedinacno pojacavas??
|
Moguce je preko panorame!
|
Citat:
Dodato: Citat:
|
Selektujes kanal i onda pomjeras panoramu.
Tako moras za svaki kanal il mislim da moze da selektujes main pa na njemu da odradis panoramu. Nadam se da sam ti bar malo pomogao |
Ili posalji sve kanale na sub 1 i 2.A potom sve ide na master, tako da mozez da kontrises obje strane .
|
Citat:
Dodato: Citat:
Meni je bilo pitanje kako neovisno da se utisa ili pojaca jedan izlaz (levi ili desni)? |
Da li moze neko ko koristi PRESONUS mixer 16.4.2 da objasni tacni postupak kako podesiti SUB1 da salje signal na levi, a SUB2 na desni izlaz, ali da to ide preko MAIN kontrol (preko spikone MAIN OUT LEFT and RIGHT), a ne preko liniske izlaze za SUB1,2,3 i 4.
Hvala unapred |
Dali netko zna zasto se cuje pucketanje u zvucnike samo na kanalima koji su za gejtani konkretno bubanj i to samo prilikom laganih udaraca?
Kod normalnog udaranja sviranja se nista ne cuje... |
Zato sto je taj lagani udarac verovatno na samoj granici tog gatea pa ti se cini da "pucka" jer ga gate bukvalno sece,
Malo spusti treshold i bice ok |
Trenutno vrijeme na Forumu 21:36 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org