![]() |
mix?
e bacio sam neki mix od 78min na flopy i on ima oko 650kb u midi formatu. kad sam hteo da ga pustim klavijatura kao ne moze da ga ucita mnogo je velik prosto ne mogu da verujem imam korga pa50. da li ce moci ako ubacim zip drive? i sta da uradim da bi moglo?
|
Ako klavijatura kaze da je mnogo veliko, onda ti je dzaba i na hard da bacish!
Problem je do sequencera, a ne do medijuma! Ne znam koliki je max na PA50, i cime je ogranichen... Moze biti da je samo memorijom, mozda keshom procesora... Korgovci, navali! ;) |
Nece moci, nema tu nikako leka, njegov sequencer je mali, mislim broj nota koji moze
biti unutra, 78 minuta MIDI mix je sokoro 15 pesama, PA50 moze se sa time slikati, PA50 nece izdrzati 2 pesme MIX and 15, njegova memorija mislim da je 120 000 nota a nisam siguran, ne verujem ni da je toliko. |
:(
Ja mislim da nece da reprodukuje ni jedan midi fajl koji ima vise od 199 taktova!Tako mi se cini nisam siguran jer sam davno to radio!
|
hmm
a ako povecam tu memoriju? mada i ja mislim da je do sekvencera.jel moze to da se prosiri terao je mixeve koji traju oko 20 minuta nije problem ali imam neki malo jaci mix. sta mislite ako izbacim neke nepotrebne kanale sa midija da ce moci?
|
:)
Brate mnema prosirivanja memorije na Pa 50,bar ja nisam cuo da moze!Ja mislim da ti seqvencer meri taktove a ne note i trake!Znaci stvar je u taktovima koje broji veruj mi da nisam sigruran koiliko taktova moze da gura jer sam davno to testirao!
|
Sequencer radi na MIDI note i ISKLJUCIVO na MIDI NOTE, nema nikakve veze sa BAR-TAKT.
Da maknes nepotrebne kanale pomocice al ne u tvom slucaju, ipak to je preveliki MIDI FILE. Dalje, MIDI NOTE ne racunaju se samo one koje SVIRAJU nego tu ima PC CHANGES, MASTER TRACK, FX PARAMMETERS i ostale. Za manje files ok al o tim o cemu ti pricas just give up. Ili preseci file na manjih komada. |
hehehehehe
sad cemo malo mi da bacimo onaj cuveni Alenov OS
pa ce moci sve zivo da radi cak ce moci dorucak ,rucak i veceru da pravi pozdrav |
tako je:)
pa nista samo cu ga secnem na pola i to je to:)
resen problem:) |
Ovako...
Proverio sam... Ogranichenje je napravljeno software-ski, ali je uslovljeno kesh memorijom procesora. Toliko... :) |
Trenutno vrijeme na Forumu 23:14 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org