![]() |
Cd rom na Pa1 x pro
Zna li neko dali ce da mi radi Cd rezac od lap topa ako ga stavim u Pa1 x pro?
|
mislim da bi trebao ,jer su isti.
|
:)
Joj druze ako bude tako treba da te castim pice :) Dobio sam od zeta Dvd rezac za lap top i ako bude radio onda extra ;)
|
DVD-RW neznam dal ide,al DVD/CD-RW znači COMBO drive,bi išao.
|
Evo sad ga postavio DVD Rw multirecorder i sve mi radi,cita mi podatke sa cd,reze,pusta audio fajlove i sve radi kako osim treba osim Mp3 boarda!To je valjda opcija koja se naknadno ubacuje :0Znaci ljudi ne placajte ogromne pare za Korg Cd Rw kad mozete da kupite obicni Rw od lap topa za 60 e i sve radi besprekorno dobro :)
|
CD-RW je jeftiniji od DVD-RW bar ovdje u Zagrebu.
|
Leleleee,kolko si jeftine komponente i cele kofiguracije ima na ebay da je to
cudo jedno...samo treba da ih prebace malo u SRB i da napravimo cudo!!! Bem ga sto nisam na zapad!!!! Posle kazu kao sa autima,sta ne valja daj to baci u YU...oni to uzimaju:<:-P |
Citat:
Ako je tako, odoh i ja sebi to ubaciti ! Hvala |
Ja sam dobio to na poklon
LG DVD writable/CD RW Drive Model Gsa-TION (ALEK105) Cena mu je 70e Verovali ili ne cita mi dvd diskove :)))) Ali je obicni Cd RW sigurno duplo jeftiniji i sigurno ce da vam radi sve kako treba... |
Marko brate.... Natjero si me sa ovom svojom idejom da odem do firme i probam sa ovim koji imam u prodaji...Majku mu njegovu , radi bez problema ... ;) http://www.genelec.ba/cart.php?sta=view&sid=19&cid=9658
|
Trenutno vrijeme na Forumu 23:46 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org