![]() |
Mitar Mirić - Gledam Drinu
Molio bih nekog ako nije problem da mi napise akorde(sa forspilom) gore spomenute pjesme. Hvala unaprijed :D
Gledam Drinu njene vode hladne zbogom ostaj voljeni moj grade Saznao sam ko je nocu ljubi nisam dao drugi da im sudi Ref. 2x Hajde, druze moj prevezi me preko ja bi' nocas odavde daleko Jer za mene ovde srece nema poslednja je nada izgubljena |
<code>Em
Gledam Drinu njene vode hladne G zbogom ostaj voljeni moj grade D Saznao sam ko je nocu ljubi C D Em nisam dao drugi da im sudi Em Gledam Drinu a duša me boli Am Em Hajde, druze moj prevezi me preko G ja bi' nocas odavde daleko Em C D G Jer za mene ovde srece nema Em poslednja je nada izgubljena </code>izvini poremetili su mi se akordi po recima nisu na svom mestu ali nadam se da sam pomogao. |
Za pola tona niže od originala:
Gm--------------------------- Gledam Drinu njene vode hladne Bb--------------------------- zbogom ostaj voljeni moj grade F------------------------- Saznao sam ko je nocu ljubi Eb-------------------F-Gm- nisam dao drugi da im sudi Ref. 2x ---Cm-------------------------- Hajde, druze moj prevezi me preko Bb----------------------- ja bi' nocas odavde daleko Gm----Eb---F7---------Bb-- Jer za mene ovde srece nema Gm---------Eb---F------Gm- poslednja je nada izgubljena |
Trenutno vrijeme na Forumu 12:14 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org