![]() |
Problem prevelik .usr fajl za disketu
Cao raja.. Imam PSR9000. Imam jedan fajl Test.usr sto je 1.6Mb a disketa je 1.4Mb
Kako da ubacim ovaj sempl u PSR9000? Molim vas pomozite |
Chuj, ja sam velike samplove uvek snimao direkt na hard...
Nisam imao zivaca da razmishljam kako da ih delim ili shta vec... Uzmem dample takav-kakav je i spucam ga na hard! Dalje ga samo vuchem sa njega... |
Ok, mozes li mi molim te pojasniti kako si to radio.
Zelen sam oko ovih stvari |
Ischupam hard, i zabodem ga direkt u komp... :D
Za to ti treba kabal za povezivanje hardova za lapotopove na desktop, i to je to... Ili USB fioka za 2.5" HDD... Hard na kompu vidish normalno, i snimash na njega i sa njegakako god hocesh! :) |
Ima sad da se kupi za neke smesne pare (koliko se secam valjda 6-7 e) usb cabl a na drugom kraju ulaz za 2.5 ' i 3/5 ' diskove. I dobijes ispravljac, za napajanje velikog diska. Za taj od latopa ti to ne treba ali je vrlo korisna stvar taj kabl. Ako hoces mogu da ti kazem gde sam kupio.
|
Reci rada.. Ako znas kako se i taj kabal zove napisi i to.
Marco mozes li uci na Messenger malo da te nesto pitam. |
ljudi pomazite.. izvadio sam hard disk iz psr9000 i svasta radio i sad neradi ni u psr-u nit ga mogu naci na kompjuteru.
kako tako, nasao sam drugi, 4gb, i cujem da radi, ali trebaju mi drivers za njega da bih ga vidjeo na Windows XP.. Znali ko moze li se nesto drugo uraditi ako nemas tih drivers, kako da vidim ovaj novi harddisk sad kad sam ga prikopcao preko USB ? |
NE znam sto si koristio USB adapter kada si mogao proci jeftinije sa ATA adapterom. Tebi izgleda fale driveri od tog USB adaptera a valjda znas ko je proizvodjac i koji je model!
|
nije do toga, imam Win XP, XP ima drivere za jedan obicni USB kabal.. meni treba driver za harddisk od Toshibe
|
Drug imas moj MSN mail u mom kontaktu , de me stavi na listu dok sam jos tu. Nesto mi to nije jasno nikako ...
|
Trenutno vrijeme na Forumu 13:52 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org