![]() |
Zujalica za Tyros3
Jesam seljak, ali treba mi ova zujalica sa pocetka videa u cisto rekreativne svrhe, ako zna neko gdje ima u download sekciji, nebitno koji format.
https://www.youtube.com/watch?v=OgkL88ErRQ4 |
Ovo je boja sa Tritona,ja sam je imao u jednom starom setu,i boja je fabricka,samo sredjena sa efektima,koliko se secam. Jedino da ti sempluje neko ovakvu i da sredis kod tebe,ja bih ti to vrlo rado odradio,ali nemam opremu za to :)
|
E jbg, jel znas mozda jel ima u downloadu?
|
jbt Dell...kud baš tu najskuplju trebaš :D
|
Nemoj da se psujete da ja ne pocnem :D :D Salim seee! :) Dell care,potrazicu je ovih dana,pa cu izvaditi pcg,neko ce ucitati kod sebe u LE,ili TR i semplovati,moze tako?
|
Brate, ako bi mogao, bio bih ti iznimno zahvalan :)
|
Ajde sutra ti javljam,sta i kako,ako uspem da je nadjem. :) Tu smo da se pomazemo :)
|
Dell imam ja PCG,juce sam naisao u jednom SET-u. Uzimao sam Tr-a na par dana. Vise ga nemam,da bih ti rekao koja je tacno boja,znam jedino gde se nalazi u Combi-u i boja je fabricka.
Mogu da uploadujem,ili da ti posaljem. :) |
Ja imam nesto slicno za M3, ako ne nadjes mogu da ti posaljem ili ksf ako je sample ili cu ti samplovati u sf2 na samplerobot, ali, ne mogu odmah jer je vec 1 ujutru a sutra I prekosutra sviram svadbu citav dan...
|
Mogu ja da ti posaljem ovaj PCG,potpuno ista boja, pa mu ti sempluj i on posle neka sredi za Tyrosa. :)
|
Trenutno vrijeme na Forumu 21:31 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org