![]() |
AKTIVNE KUTIJE-savjet
Molim savjet,koje aktivne kutije za OMB, 15-ice ,400-500W ?? Da su kvalitetnije,povoljnije!
|
Sto se aktivnih kutija tice ima mnogo toga.
Koliko para ulazes? |
i meni isto zanima za mocne aktivne kutije do 800e primer
Dodato: ili jeftinije behringove kutije ako ima neko iskustvo sa Behringer Eurolive B512DSP ili nove Behringer EUROLIVE B115D |
Meni su se za aranzersku svirku veoma lepo pokazale EV ELX-115p, lepo rade, jedne su od jeftinijih u klasi a jedina mana koju sam primetio je to sto se lako zagule ukoliko nemate fotrole za njih. Ja sam napravio za njih fotrole koje ne skidam ni kad sviram tako da su mi kutije zasticene.
|
Kolega ako te zanima nesto od Behringera mozes slobodno da uzmes Behringer B315A. To su pouzdane, snazne, konkretne i jeftine aktivne kutije. Jedina mana je tezina. Imao sam tri komada i nikada me nisu izdale. Slatko sam svirao na njima. Cuo sam da ove Behringerove novije nisu toliko dobre. Prodao sam ih za 600e. Opravdavaju svaki dinar. Sada imam Mackie SRM450 V1, takodje dobar izbor, ali su 12-ice.
|
Razmislite malo o RCF-u, recimo ART 315A kutijama, 350W, 123 dB, nove koštaju u Mitrosu oko 430 eura, a čuo sam da će cena da im ide još dole... Lično imam ART 725 (pasivnu) i mogu vam reći da nešto tako dobro nisam skoro čuo... :D
|
Nije mi jasno zasto ne koristite pretragu pa u vec postavljenim temama pitate sta vas zanima recimo... http://www.yu-midi.org/forum/showthr...#axzz2rAAsq6ke
Teme se stalno ponavljaju... RCF je odlican izbor i to nove ( 15 tice) |
Trenutno vrijeme na Forumu 13:03 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org