![]() |
VST-Hammond
Imam jedno pitanje za sve koji se smatraju kompetentnim-nabavio sam widi klavijaturu CME UF50!Moja ideja je da tu klavijaturu koristim isključivo za sviranje orgulja.Pitanje je koji VST po vama najbolje simulira zvuk Hammonda?
|
Moja preporuka je Native Instruments Vintage Organs. Ubacuje se u kontakt kao library ima brda preseta, i baš dobro zvuči. Pozz.
|
Native Instrumenta B4 II. To ti je stand alone verzija, ja je koristim. Ili sto ti kaze stefan ako koristis kontakt onda vintige organs(samo ti treba kontakt kao host program).
|
NI B4 imam, a isto tako i VB3.Vintage Organs se upravo skida .Svi prijedlozi su dobrodošli.Moram napomenuti da je obavezna mogučnost korištenja drawbarsa, i ostalih bitnih stvari-leslie-on-off...u real time!Naravno da ću koristiti samo jednu stvar koja će biti najbliže hammondu!
|
Sa B4 II mozes apsolutno sve komande koristiti samo je pitanje koliko imas fadera i ostalih kontrolera na klavi. Imas midi learn funkciju. Npr pomeris fader na klavi i odaberse da ti to bude drawbar i tako sve redom. Ja sam koristio uzivo i sve radilo kako treba! :)
|
@velja87
Sve to mi je jasno i urađeno.Fadera i ostalih kontrolera je sasvim dovoljno i tu nema problema.Moje pitanje se odnosilo najviše na izbor softwarea tj. da dobijem čim vjerniji ton hammonda.U svakom slučaju hvala! |
Trenutno vrijeme na Forumu 11:31 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org