![]() |
Vedran - Demo Snimci
Vozdra raja! Evo koji demo snimak :)
Solo na postojeci backingtrack Malo rock instrumentale, autorska Satriani Cover Dodato: Ovde cu navesti jos par klipova, radi zvuka i nacina sviranja, solo dionica drugih izvodjaca. |
Evo me prvi da Kazem nesto kao i obicno...Svaka cast majstore.Majstorsko sviranje gitare a i snimci su ti pravi studijski alal vera..Poz
|
Hvala od srca! Zivio!
Dodato: Zaboravih navesti da je za ove snimke koristeno.. Software: Cubase SX 5 & Guitar Rig 5 USB Interface: Zoom s2t Dodato: |
Da, baš tako kao što je Željko rekao... Odličan si, druže, nema šta, sviranje na nivou...
|
Like .
Malo da odmorim uši od "naših" bubnjeva i gitara ;) |
Dodje covjek na Forum kao nov i odmah rasturi gitaru za ne povjerovat hehe..Svaka cast jos jednom
|
Hvala Vam puno od srca!
Zelio bih podijeliti sa Vama jos par video klipova, tacnije moje suradnje i angazmani sa poznatim pjevacima. Medju prvima se desio sa Arminom Muzaferijom, jedan od zapazenih koncerata u Zenici! Mirza Soljanin, Docek nove godine - Sarajevo Sada vec clan benda Enesa Begovica, kralja :D / to je sjajna ekipa.. Keno - Klavijature, Lordan - Bass & Ado - Bubnjevi / NASTUP U LATVIJI, RIGA / After party nakon utakmice Latvija - BIH |
Pravo dobro ovo sve..Bravo majstori a najvise mi se svidja ovaj Mirza Soljanin kako pjeva,svaka mu cast..Poz
|
Na prvoj snimci sam odmah vidio i čuo da si "mačak". Iz tog razloga ne čudi me tvoje prisustvo na koncertima slavnih i poznatih. Svaka čast!
|
Biiiiiig like!!! Svaka čast! Jako mi se sviđa obrada Galije, odlična ideja, fali samo dupli bašnjak i eto novog power metal hita \m/ :) Da, da ne zaboravim autorske stvari, odličan instrumental, vrtim ga treći put :D Odličan ton, brutalan snimak, sve pohvale :) Pozdrav
|
Trenutno vrijeme na Forumu 02:08 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org