![]() |
Treba mi neko ko može da konvertuje WAV u KMP
Pozdrav kolege, imam odlične(bar se meni svidjaju) semplove bubnja u wav.. treba mi ako neko može da ih iskonvertuje u KSF/KMP, treba mi za pa80.
Kvalitet da bude isti, nije bitno koliko MB zauzima. Ukoliko neko može da mi pomogne , molim da se javi u inbox a ja cu poslati semlove |
'Ajd podigni to na neki server i posalji mi link na PP.
|
pozdrav kolege eto kolega tranzit se javio da ti uradi ali eto nije zgore da znas i sam ako budes imao ubuduce nekih dobrih semplova u wave pa da mozes odraditi .to mozes u ''awave studio'' uraditi. uvuces semplove koje imas od bubnja znaci ucitas ih sve da ti budu u desnom prozoru awave studija i onda u lijevom prozoru klinkes ''add new instrument''.dobices novi instrument koji mozes preimnovati u recimo BUBANJ.i po defaultu ima odmah jedan layer.ako imas recimo dinamicki set recimo dobos isti odsviran raznim dinamikama trebace ti jos toliko layera koliko imas dinamickih razlika istog sempla.ako nemas nego ti je svaki element bubnja po jedan sempl onda ti je dovoljan taj jedan layer koji vec imas kad si kreirao new instrument.ides dole na zelenom bojom imas pise ti layer 1 klinni desni mis i izaberes add new region.u tom prozoru new region imas gore pise ''waveform'' izaberes koji zelis element desno bubnja tj wave da ti svira u tom regionu i odredis mu key range na kom tonu sinta ce da se cuje recimo stopa.apply i ok. i tako opet add new region za sledeci wave tj element bubnja.kad sve zavrsis kliknes desni mis na taj instrument gore lijevo koji smo nazvali ''bubanj'' izaberes ''save selected instrument as'' izaberes dole KMP i save i to je to otprilike.Ili u samom sintu da to uradis konvertujes wave u ksf ,uvuci u korg uzorke i onda u njemu mapirati.
lijep pozdrav |
hvala
Siniša, hvala ti mnogo, jako si mi pomogao. Ziv bio :)
|
!!!
Pozdrav, slažem bubanj u KMP u Awawe studio. Interesuje me kako mogu da neki elemet dignem za stepen gore ili dole. npr.
imam prelaz koji ide na F root, hocu taj isti prelaz da stavim na G root, ali da ga transponijem za stepen gore tj +2. Da li Awawe ima tu opciju. hvala |
Mene interesuje,da ne otvaram novu temu,kako od vec postojecih KSF Fajlova napravim KMP. Izgubio sam KMP,Saxofon je u pitanju jedan,pa bih sastavio KMP. Moze pomoc?
Hvala. NordX |
Trenutno vrijeme na Forumu 23:04 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org