![]() |
Viki Miljkovic - Srbija
Ako neko zna akorde i fospil da ispise,bio bih veoma zahvalan,nije vazno koji tonalitet,moze onaj koji se uglavnom svira.pozz
Svi se brodovi, zovu kao ti i sve reke su, reke ljubavi nose me u raj, u tvoj zagrljaj topao i nezan kao zavicaj volim momke koje piju rakiju volim ih jer mirisu na Srbiju u milion oni se prepoznaju volim ih jer me na tebe secaju volim momke koje piju rakiju..koji piju volim ih jer mirisu na Srbiju..na Srbiju u milijon oni se prepoznaju oni znaju..oni znaju volim ih jer me na tebe secaju od tebe su znam, digli ruke svi i zemlja i nebo, ljudi, bogovi uvek pravis lom, ne znas sta je dom al bas takav ti si po ukusom mom volim momke koje piju rakiju volim ih jer mirisu na Srbiju u milion oni se prepoznaju volim ih jer me na tebe secaju volim momke koji piju rakiju..piju rakiju volim ih jer mirisu na Srbiju..na Srbiju u milijon oni se prepoznaju oni znaju..oni znaju volim ih jer me na tebe secaju |
Mislim da u forspil ovako ide...
Dmol--------C--------Gmol Dmol--------C--------B Dmol--------C--------Gmol F------Gmol------C--------Dmol Dmol-----------C----------Gmol Svi se brodovi, zovu kao ti Dmol-----------C--------Gmol i sve reke su, reke ljubavi Dmol-----------C---------Gmol nose me u raj, u tvoj zagrljaj F---------------Gmol----Dmol topao i nezan kao zavicaj Dmol---------------------C--Gmol volim momke koje piju rakiju Dmol--------------------C--B volim ih jer mirisu na Srbiju Dmol---------------C----Gmol u milion oni se prepoznaju F--------------------Gmol----Dmol volim ih jer me na tebe secaju |
Ispravka
Umesto G mola,prepravi na G dur..pozdrav
|
Trenutno vrijeme na Forumu 06:05 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org