![]() |
PCG format
Jel netko zna kako se ubaciva PCG u PA1X Pro Elite i dal on to može primit?
Hvala! |
Moras imati .kmp fajlove, koja ti boja treba ?
|
Da, PA1X moze primati PCG files i ne moras imati KMP, moras imati KMP jedino ako se
radi o samplovanim bojama al interne boje svi moze u PA1X, samo ides u SAMPLING i ides na IMPORT unutra, ne ide to preko obicni LOAD. |
ima jedna boja pcg to je imo jedan moj poznanik na TR-u boja mu se zvala SIMBE ili SIMBA,i bila je još jedna pisalo mu je HAMZA SVADBA il tako nekako,ako netko ima možda te boje ako bi bio voljan da mi pošalje na mail koji je u profilu pod "VAŠ POTPIS".
Hvala unaprijed! |
Taj mail drugi ne mogu da vide.
Samo ti! :)) |
Pozdrav,
Imam te boje... Hamza Svadba, nema chance da ti radi na pa1x, probao sam to, ne svuci nikako.... |
Moze da radi i na PA1X ako nije na MOSS board, moze da radi i te kako.
Svaku boju sto sam pravio na EXTREME imam je na PA800, sve sto nije na MOSS sam prebacio na PA800 sve te Hamza svadbe i Hamza vencavke... |
a reci mi kako ces da sredis IFX kada boja ima pet ti effekata????
|
Od 5 efekata maknucu samo 1, kao prvo ako pogledas dobro nisu svi aktivni,
jer su to radili ljudi bez razmisljanja, samo ukljucen efekat a nema uticaj na boju. Kao drugo na PA800 slobodno stavljam 4 efekta na jednu boju u SOUND mode ili u STYLE mode a sad kako to je tajna...ehehehe...a inace da, koristim 4 efekata na jednu boju i DA, sve boje od EXTREME koji su do 4 FX najvise moze na PA seriju. |
super......
|
Trenutno vrijeme na Forumu 20:51 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org