![]() |
Sasa Matic - Zazmuri sa mnom
Ove noci dacu ti brdo para da odglumis i budes ona stara znaju svi, znaju svi al' cutacemo mi kao nekad ljubavi Sklanjas bluzu od crvenog satena al' ne vredi mirise trag parfema kao on, kao on al' necu reci to zadnju noc smo zajedno Ref. I da mi prstom pokazu pred svima bih te branio tebe sam takvu birao sto bih se sada sramio I da mi prstom pokazu ljubav je slepa, znas ti to zato i ovu ludu noc zazmuri sa mnom zajedno |
Dm------Gdur---------Am
Ove noci dacu ti brdo para Dm---------Gdur-------Am da odglumis i budes ona stara Fdur-----Gdur----- znaju svi, znaju svi Am--Gdur--Ddur-Dm---Em---Am al' cutacemo mi kao nekad ljubavi Dm------Gdur--------------Am Sklanjas bluzu od crvenog satena Dm--------Gdur------------Am al' ne vredi mirise trag parfema Fdur---Gdur---Am----Gdur-Ddur kao on, kao on al' necu reci to Dm----Em-------Am zadnju noc smo zajedno Ref. -------Dm--------Gdur I da mi prstom pokazu ----------------Am---- pred svima bih te branio Am-------Dm----Gdur tebe sam takvu birao ---------------Cdur sto bih se sada sramio -------Dm--------Gdur I da mi prstom pokazu ----------Cdur---------- ljubav je slepa, znas ti to Fdur--Dm--------- zato i ovu ludu noc Edur-------------Am zazmuri sa mnom zajedno |
Trenutno vrijeme na Forumu 14:55 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org