YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Korg (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=12)
-   -   Malimuzicar sa svojim PA80 i TR (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=2484)

Malimuzicar 30.09.2007 23:09

Malimuzicar sa svojim PA80 i TR

MILE KITIC - Casa ljubavi i Nusreta
You need to upgrade your Flash Player

jedan veliki pozdrav

BasariStudios 30.09.2007 23:54

Super je, ne moze bolje, samo nesto sa stilom nije u redu ili?
Ko da kaslje nekako.

Malimuzicar 01.10.2007 18:50

Citat:

Originalno postovano od Nedim (Post 17220)
Super je, ne moze bolje, samo nesto sa stilom nije u redu ili?
Ko da kaslje nekako.

+

Zdravi Nedime jel mi mozes pojasnit na koju pjesmu mislis ili sveukupno ja mislim da je do programa sto konvertira video jer na snimku je dosta brze odsvirano nego sto mali odsvira ako mik mozes pojasnit jwer ja se ne razumim u to ali imam nekog ko malom sreduje ritmove itd.

Veliki pozdrav

Emir82 02.10.2007 05:27

To je problem u video. Tacnije, problem sa audio codec sa kojim je video convertiran. Taj se problem jako cesto pojavljuje na youtube.

BasariStudios 02.10.2007 06:22

Meni vise zvuci u ritmu nesto jer sam pratio njegovo solo i u momentima Kashljenja
ritma solo i dalje ostaje normalno, mislio sam na ovu pjesmu koja je ovdje na linku.

nele1 02.10.2007 12:48

Jeste

Jeste Imas Pravo Nedime Nije Do Video Snimka I Ja Mislim Da Ritam Kaslje
Evo Mogao Bih Da Posavetujem Malog Muzicara
Da Nabavi Ritmove Od Kolege Nedima Jer On To Radi Veoma Dobro
Pozdrav Malac I Samo Vezbaj Sto Vise

Haaarmonikas 02.10.2007 17:34

Pozdrav svim muzicarima,

ma mali to radi super!...a to sto mu ritam kaslje..ja bi rekao da mu je SYNC/STOP tipka ukljucena....pa kaslje kod prebacivanja aokorda ;-)

Malimuzicar 02.10.2007 19:16

Citat:

Originalno postovano od Nedim (Post 17289)
Meni vise zvuci u ritmu nesto jer sam pratio njegovo solo i u momentima Kashljenja
ritma solo i dalje ostaje normalno, mislio sam na ovu pjesmu koja je ovdje na linku.

Nedime posto se ja nerazumim u te vase ritmove i klavijature evo jos jedan snimak jeli na njemu se to isto ponavlja ili ima taj problem uopce

MILE KITIC - KOCKAR
You need to upgrade your Flash Player

Veliki pozdrav

BasariStudios 02.10.2007 20:22

Danas sam preslusao 2/3 puta prvi video, drugi video je super, nema nista tu al u prvi
nije u pitanju SYNCHRO START/STOP nego pravljen je ritam na 8 Measures i negdje u
te 8 M. nekoliko SNARES nisu na pravo mjesto. Ritam se ubrza i vrati se bas zbog
razbacanih SNARES. Ako imate vrjemena i ako znate kako stavite samo taj ritam na
FLOPPY i posaljite ga meni provjericu ga ja unutra u strukturi popravicu ga i vraticu vam
ga nazad. A ako ne znas kako ovako:

Idi u DISK MODE, posle toga idi na SAVE, onda kad vidis gore ALL ne pritisci SAVE
nego OPEN, posle toga dole gde vidis STYLE opet OPEN onda tu ti stoje 3 USER BANKS,
nadji u kojoj BANCI je ritam, klikni na taj RITAM e tek onda pritisni SAVE i kad pita za
ime samo ostavi NEWNAME.SET i otici ce taj ritam na FLOPPY. Al uradi to sa oba ritmova
koji su u onaj prvi video, jer kod oba ima nesto, bas me interesuje.

Trenutno vrijeme na Forumu 08:13

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org