![]() |
Sta da kupim?
Vozdra ljudi...Stize mi u sredu PA - 800 i to je bash super,ali ja sam navikao da sviram na dve klavijature,mislim lakshe je,a za ovu sam se jedva nategao pa me interesuje jel zna neko cene starih dobrih T3,M1 ili N364 i koju bi mi od njih preporucili,posto nemam bash love a treba mi nesto za solo dok ne skupim za nesto bolje i jace?
|
Kolega uzmi si N364 ili X3 on je jeftiniji a imas sve isto kao na n364 samo jeftiniji..X3 imas za nekih 250eur s koferom i da je ocuvan.
|
Sve kupi samo nemoj drugu KORG masinu, nemoj ispast da i ti nista ne znas.
|
Citat:
|
Samo molim te nemoj mi reci da pored PA800 imaces KORG solo masinu,
ja se stime ne slazem nikako i to je izvini sto cu reci al skroz GLUPO. PA800 je masina koja je mnogo bolja i kompleksnija za SOLO od bilo kojeg TRITONa pa i samog EXTREME, sve sto ces imati na TRITON il bilo koji KORG vec mozes imati u PA800 i bolje, zasto bi to sebi radio i bacio pare? Zasto ne nadjes koji polovan obicni MOTIF ili ES ako vec sviras Rock&Roll? To je masina ipak za 1 milion klasa bolja od bilo kojeg EXTREME sto se tice za te muzike, razmisli malo bolje, ne bacaj pare bez veze, za 2 para ista cipela a ustvari kad god ih obuces izgledas isto. |
Ma ne sviram ja samo rock'n'roll i znam kakva je zla masina PA - 800,danas sam je cackao sa drugom koji je vec ima i odusevljen sam i znam da vec ima sve,ali mi ipak treba jos jedna klavijatura,a prije neki dan sam nasao neki m1 za 110 eura i nisam mogao da vjerujem,pa sam kontao ako je to stvarno tako sto da ne,ali mislim da je to bila puka slucajnost i da ta klavijatura mora biti skuplja.Pazi mogao bih da dam do 500 eura plafon za tu neku solo klavijaturu,pa eto sta mislis sta je najbolje za te pare?
|
Jedino KORGovo sto bi ti preporucio je M1 ili T3, nista vise, ne padaj na igracke kao
TRITONe i ostale. Za te pare za 500 EU ja bi potrazio neki YAMAHA MO6 ili MM6. Smanjena verzija MOTIFa...ili FANTOM XA. Nije to za bacanje. |
Trenutno vrijeme na Forumu 20:57 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org