![]() |
Ana Bekuta - Ne zivim sama
Da li moze neko da mi napise akorde za owu pesmu ..hvalaa ..:D
Prolaze dani tuga u dusi s njima jos si mi malo u snovima tragovi tvoji nestace posle kise ma neka vreme sad i tebe brise Ref. 2x Ne, ne zivim sama, ljubim druge da, placem ja, al' ne od tuge verujem u sebe, nisi mi vise mio mogu i bez tebe, proklet bio Srecan bi bio da jos me srce boli da vise nikog ne zavolim al' ljubav luda u meni opet dise ma neka vreme sad i tebe brise Ref. 2x Cesto se pitam sto si bas mene hteo i sve mi dao pa uzeo na mome dlanu slovima krupnim pise ma neka vreme sad i tebe brise |
D-------------
Prolaze dani G--------------------- tuga u dusi s njima A----------------D---------- jos si mi malo u snovima D-------------G---------------------- tragovi tvoji nestace posle kise A------------------D-----F#7-------- ma neka vreme sad i tebe brise Ref. 2x Hm-----E7----A---------------------- Ne, ne zivim sama, ljubim druge A---F#m----Hm---------------- da, placem ja, al' ne od tuge Hm---------E7-----A---------------- verujem u sebe, nisi mi vise mio A-------------F#m-Hm-F#7-------- mogu i bez tebe, ___proklet bio |
Da li moze neko da napise akorde za forspil?
|
Trenutno vrijeme na Forumu 13:28 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org