![]() |
Halid Beslic - Ta je zena varala me
Ta je zena varala me
C Svakom sunce sija Dm-------------Am svakom cvjeta cvijece G samo ja na svijetu F-----G---------Am (Drugi put posle Am na kraju ide G uz onaj prelaz mali) zivim sam bez srece 2x Ref. 2x C Ta je zena varala me Dm--------Am ta je zena lagala me C svakog trena ljubav krala G----------F--G----Am--G i drugom je poklanjala |
U originalu nigde ne postoji F
|
prepisao sam akorde posto sam video da ih nema na sajtu tako da ne znam za F, nisam jos probao ni da odsviram
|
A ja pomislio kako si se potrudio i skinuo akorde ...Mislim da nema potrebe da radiš copy/paste ovde, ako nekome trebaju akordi tražiće.
|
meni su trebali akordi, trazio sam ovde i nisam nasao, pa sam malo googlao i naleteo i napisao ovde ako nekom zatrebaju, a videcu i sam da skinem akorde od neke pesme pa cu postaviti da cujem misljenje :D
|
Ta je zena varala me
B............. Svakom sunce sija Cm svakom cvjeta cvijece B samo ja na svijetu, Es.......f............Gm zivim sam bez srece 2x Ref. 2x Gm..........B.............. Ta je zena varala me F.................Gm....... ta je zena lagala me, Cm................................... svakog trena ljubav krala Es................F....Gm.. i drugom je poklanjala.. Ja ovako sviram i zvuci ok, probaj pa ako ti se dopada... Pozz Postovano sa mobilnog uređaja |
Tocniji su ti gornji akordi,provjeri malo jos na originalnoj pjesmi.
Postovano sa mobilnog uređaja |
Pa možda jesu tacniji, ali njegov tonalitet je Amol, a ja to sviram iz G-mola... ;-)
I,kakve to veze ima :)?
@gitar napisi im ti da se ne muce dalje:)
|
Trenutno vrijeme na Forumu 21:48 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org