![]() |
Korg pa1x problem sa krckanjem ?
Pozdrav drugari molim savjet pomoc vec duze vremena Korg pa1x zadje mi glavobolje,reinstalirao sam OS,resurse ucitao,ram zamjenio,HD zamjenio i nista. Problem je sledeci :
1. U toku svirke na momenat ali ne uvek na izlazima mi malo pocne da krcka kao da je los kabel i master volumen mi se smanji i pojacava zvuk konstantno krcka .. ugasim i upalim aranzer i on nastavi da radi dalje normalno do neke sledece svirke. 2. zadnji put mi se desilo gore navedeno i jednstavno se pogasila klavijatura skroz upalio je i radila dalje bez problema .. :-( Hvala unapred ako je ko ima slican problem savet pomoc dobro dosli sad bas pred novogodisnje praznika u banani sam strogoj ... |
Meni to miriše na ram memoriju..... ali sačekaj nekog ko poseduje pomenutu klavijaturu voleo bih da grešim.
|
Ako si zamenio memoriju i hard onda ti ostaje samo ploca.To ti moze resiti samo servis, mi ti ovako slabo mozemo pomoci.Nazalost ploca je i najskuplji deo ove klavijature pod uslovom da je uopsta imaju
|
Evo rezultat servisa AD konvertor, prema izlaznim plocama i se pregrejavali,moguce da su dosli u kratak spoj jer je bio los L mono izlaz pa ih ostetilo.Razlog gasenja nisu ustanovili testirali elemente kazu da da je sve ok .Javljam se kad je ja istestiram na svirci popravak 170 km hvala na pomoci
|
Trenutno vrijeme na Forumu 00:59 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org