![]() |
Ljuba Aličić - Hvala ti što me tražiš
Društvo, treba mi pomoć oko harmonije ove pesme...:
Ti bi htela meni da se vratiš, pomirenje želela bi sada... Želis sa mnom toplinu proleća, / a, u srcu prvi sneg vec pada... / 2x Ref. 2x Hvala ti što me tražiš, ali sa mnom srećna ne bi bila... Zar bi mogla s izvora da piješ onu vodu što si zamutila? Na rastanku saslušala nisi moje reči upućene tebi... Ne reče mi kuda ti odlaziš, / da te nikad ja tražio ne bi... / 2x Ref. 2x Šetali smo one zadnje noći, a nebo je bilo puno zvezda... Ostavi me na životnom putu, / kao pticu oborena gnezda... / 2x Ref. 2x |
Cm------------------------------
Ti bi htela meni da se vratiš, Cm---------D7--------G---- pomirenje želela bi sada... Ab----Bb--------Bb7-----Eb----- Želis sa mnom toplinu proleća, / G7-------------------------Cm--- a, u srcu prvi sneg vec pada... / 2x Ref. 2x Cm---------------------- Hvala ti što me tražiš, Cm------------D7------------G--- ali sa mnom srećna ne bi bila... G----------------------------------- Zar bi mogla s izvora da piješ G-----------Bb7---------Eb-G7- onu vodu što si zamutila? |
Ja sam svirao
Cm---------Ab7-------G pomirenje želela bi sada . . . . . G----------G7--------Eb-G7 onu vodu što si zamutila? |
Kemo, veruj mojim ušima ;) Jedino što sam propustio da napišem je drugi put u ovom stihu:
G---------------------------Cm onu vodu što si zamutila |
Slažem se sa gitarom. Kad se refren drugi put ponavlja, ide G pa Cm.
|
Trenutno vrijeme na Forumu 21:03 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org