![]() |
midi fajlovi roland g800
Pozdrav da li moze kad ubacim midi fajlove u klavijaturu da iskljucim recimo kad ima pjesma da se svira klavirom da iskljucim klavir a osttavim samo bas gitaru i bubnjeve da li je to moguce znaci samo za tu pjesmu da ostavim bas gitaru i bubnjeve a ja sviram sve ostaloo
|
Ne moze, jer kad ubacis midi fajlove, a pokusas da smanjis "SNG" u VOLUME modu, smanjuje ti komplet midi fajl, a ne samo odredjene elemente kao sto ti hoces (bubanj, gitara,...). Pozdrav :)
|
Da li moze to da se koriguje na racunaruu
|
moze sa programom MIDI Maestro otvoris fajl i smanjis instrumente koji ti smetaju možes cak da ih i izbrises i onda memorises i to je to
|
@marko11
Naravno da MIDI Maestro nije i jedini program za obradu midi fileova.Od poznatijih tu je i Cubase sa kojim možeš napraviti baš sve što poželiš.Možda je malo kompliciraniji ,ali kada počneš sa njime raditi više nema problema! |
Ma,u principu,svaki sequencer u koji se ubaci midi,moze da ga edituje i da se u njemu vrse razne korekcije.Pa bio to Cubase,Sonar,...itd.;)
|
Moze li mi iko dati link da skinem te programe koji god skinem ne valja pozdrav
|
Druze, piraterija je na sajtu zabranjena....Moraces sam da se piratizujes....Potrazi linkove ka torrentima, crack-ovima, i tako tome....Moraces da se potrudis malo da nadjes....Pozdrav :)
|
Citat:
Ja sam probavao sa onim "hrkljus",ali nije to to.;) |
Hahahhaha :D Nisam mislio na to, nego sam mislio da ce kolega morati sam da se potrudi i nadje odgovarajuci link za skidanje tog programa na na netu, jer piraterija (serial, crack,...) je ovde zabranjena da bi se postavljali linkovi za download....Na to sam mislio.... :) Pozdrav ;)
|
Trenutno vrijeme na Forumu 18:23 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org