YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Korg (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=12)
-   -   ucitavanje dva seta u pa3x (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=23737)

jvuk5 24.09.2012 04:28

ucitavanje dva seta u pa3x

da li je moguce ucitat dva seta u pa3x a da se prvi ne obrise ili da se ne pomijesaju a da rade oba dobro ?
recimo da zelim ucitati dinamix live i jos jedan svoj . jer mi pojedinacno rade super ali kad ucitam recimo samo jedan ritam iz dinamixsa onda mi ne radi dobro jer on vuce svoje semplove i ima u setu super slozene postavke za kontru, bas itd. a zanimljivo je sto mi dinamix ritam ne radi recimo na rolandov bubanj apsolutno nikako !
hvala !
Postovano sa mobilnog uređaja

Vex 24.09.2012 11:06

To kako ti zelis nije moguce... Mada mi nikako nije jasno kako se uklapaju pa3x i rolandov bubanj!?! Zelis da sviras pa3x a da zvucis kao G1000? :\

Sent from S3

AcaG600 24.09.2012 11:28

...zato sto Rolandov bubanj bolje zvuci od Korgovog, pa zato hoce da stavi.... :D ....Druze, svaki ritam je pravljen za odredjeni drum kit i semplove koje koristi i nemoze da zvuci isti taj ritam samo sa promenjenim drum-om i stavljen naprimer od Rolanda....Moje neke kolege sto sviraju Pa800 i Pa1x isto imaju u svakom ritmu semplovan Rolandov bubanj i to zvuci lepo, ali treba da se oni jos dodatno srede i doteraju da bi licilo na isti ritam kao sto je naprimer iz Dinamix-a, a sa samo promenjenim drum kitom....I to sto hoces 2 seta u jednom, to nikako nije moguce...Pozdrav :)

Vex 24.09.2012 11:38

Citat:

Originalno postovano od AcaG600 (Post 225199)
...zato sto Rolandov bubanj bolje zvuci od Korgovog, pa zato hoce da stavi.... :D ....

Naravno,ne sporim ... Ali u tom slucaju imate G1000 za 500 eura i uzivate...em je jeftino ,em uzivate u zvuku ...

mojjmbg 24.09.2012 23:16

nikad to nisam razumio... kupis limun a hoces jest jabuku..... =))=))=))=))

zoric 25.09.2012 03:30

Nezvuci zato sto verovatno nije slozen po GM standardu....

Sent from my HTC Desire HD using Tapatalk 2

jvuk5 25.09.2012 03:49

Citat:

Originalno postovano od Vex (Post 225195)
To kako ti zelis nije moguce... Mada mi nikako nije jasno kako se uklapaju pa3x i rolandov bubanj!?! Zelis da sviras pa3x a da zvucis kao G1000? :\

Sent from S3

Dodato:
ma duga prica . jedan moj kolega " svira na laptop", pa me zove cesto u pomoc i sad pusti on jednu pa onda ja drugu live.... e sad velika je razlika kad ja lupam sempl ili on iz saundera neki obicno kit. zato stavljam g1000 u pa3. inace sto se tice pa3 i semplova bubnja, meni rade fantasticno samo sto neki moji kolegi imaju 12" zvucnike bez bina i jednostavno ih korg trga sa sempl bubnjom kolko je prodoran !

Vex 25.09.2012 10:35

Citat:

Originalno postovano od jvuk5 (Post 225278)
jedan moj kolega " svira na laptop", pa me zove cesto u pomoc i sad pusti on jednu pa onda ja drugu live.... e sad velika je razlika kad ja lupam sempl ili on iz saundera neki obicno kit. zato stavljam g1000 u pa3

A zasto se uvek ovi bolji prilagodjavaju losijima? Zasto taj tvoj " kolega " lepo ili ne batali to glupiranje laptopom ili ako vec zeli neka samo peva i da izbaci te smesne fajlove iz upotrebe ... Em ce se usresrediti samo na pevanje ,jos ako ima i ok klavijaturistu,cela slika ce biti mnogo bolja i bice i vise posla ! ;) A da sam na tvom mestu ja bih bas jos vise sredjivao pa3 da zvuci jos bolje,a ne da ga degradiras tim praistorijskim semplovima ...Time sto ces ubaciti te rolandove semplove ne dobijas bas nista,naprotiv ,unazadjujes se. To je moje misljenje ... E sad,predpostavljam da u svakoj prici postoji pored sredine i jedno par "ALI"...

aleksandar031 25.09.2012 10:57

Nemoj tako Vex, ako ne ubacis wow,hard brass sa dx11 i standard drum sa g1000, nisi nista uradio:lol::lol::lol:

jvuk5 25.09.2012 11:20

ja sviram za sebe sve na sempl a njemu samo izlazim u susret . stariji covjek pa malo tvrdoglav a sta se mene tice ja uzmem paru pa makar i na tanjure svirao. mi se razilazimo u tehnici i to je to. a i da on stavi neke semplove , pa ko ce prepravljati 2000 midi fajloa . uzas !
ja sam kupio pa3 jer je mrak od klavirature i ja kad sviram sam to je kao live band sa najboljom opremom i najboljim soundom. prrzadovoljan sam.
imam stvarno kvalitetnu ritam sekciju jedino sto mi fali je malo desne ruke. tambure neke dobre i sl, jer mi mandoline nisu bas najbolje. mutne su .

Trenutno vrijeme na Forumu 19:48

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org