![]() |
ucitavanje dva seta u pa3x
da li je moguce ucitat dva seta u pa3x a da se prvi ne obrise ili da se ne pomijesaju a da rade oba dobro ?
recimo da zelim ucitati dinamix live i jos jedan svoj . jer mi pojedinacno rade super ali kad ucitam recimo samo jedan ritam iz dinamixsa onda mi ne radi dobro jer on vuce svoje semplove i ima u setu super slozene postavke za kontru, bas itd. a zanimljivo je sto mi dinamix ritam ne radi recimo na rolandov bubanj apsolutno nikako ! hvala ! Postovano sa mobilnog uređaja |
To kako ti zelis nije moguce... Mada mi nikako nije jasno kako se uklapaju pa3x i rolandov bubanj!?! Zelis da sviras pa3x a da zvucis kao G1000? :\
Sent from S3 |
...zato sto Rolandov bubanj bolje zvuci od Korgovog, pa zato hoce da stavi.... :D ....Druze, svaki ritam je pravljen za odredjeni drum kit i semplove koje koristi i nemoze da zvuci isti taj ritam samo sa promenjenim drum-om i stavljen naprimer od Rolanda....Moje neke kolege sto sviraju Pa800 i Pa1x isto imaju u svakom ritmu semplovan Rolandov bubanj i to zvuci lepo, ali treba da se oni jos dodatno srede i doteraju da bi licilo na isti ritam kao sto je naprimer iz Dinamix-a, a sa samo promenjenim drum kitom....I to sto hoces 2 seta u jednom, to nikako nije moguce...Pozdrav :)
|
Citat:
|
nikad to nisam razumio... kupis limun a hoces jest jabuku..... =))=))=))=))
|
Nezvuci zato sto verovatno nije slozen po GM standardu....
Sent from my HTC Desire HD using Tapatalk 2 |
Citat:
Dodato: ma duga prica . jedan moj kolega " svira na laptop", pa me zove cesto u pomoc i sad pusti on jednu pa onda ja drugu live.... e sad velika je razlika kad ja lupam sempl ili on iz saundera neki obicno kit. zato stavljam g1000 u pa3. inace sto se tice pa3 i semplova bubnja, meni rade fantasticno samo sto neki moji kolegi imaju 12" zvucnike bez bina i jednostavno ih korg trga sa sempl bubnjom kolko je prodoran ! Postovano sa mobilnog uređaja |
Citat:
|
Nemoj tako Vex, ako ne ubacis wow,hard brass sa dx11 i standard drum sa g1000, nisi nista uradio:lol::lol::lol:
|
ja sviram za sebe sve na sempl a njemu samo izlazim u susret . stariji covjek pa malo tvrdoglav a sta se mene tice ja uzmem paru pa makar i na tanjure svirao. mi se razilazimo u tehnici i to je to. a i da on stavi neke semplove , pa ko ce prepravljati 2000 midi fajloa . uzas !
ja sam kupio pa3 jer je mrak od klavirature i ja kad sviram sam to je kao live band sa najboljom opremom i najboljim soundom. prrzadovoljan sam. imam stvarno kvalitetnu ritam sekciju jedino sto mi fali je malo desne ruke. tambure neke dobre i sl, jer mi mandoline nisu bas najbolje. mutne su . Postovano sa mobilnog uređaja |
Trenutno vrijeme na Forumu 19:48 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org