![]() |
pa800 vracanje na fabricko stanje
Pozzz svima. Prvo da se izvinim jer ovo sto meni treba sigurno vec odavno postoji negde na forumu, ali ne znam gde. Interesuje me postupak brisanja svega sto sam ubacio u klavijaturu, odnosno da je vratim na stanje kakvo je bilo kad je bila potpuno nova (da su svi user-i prazni, da su obrisani multisemplovi itd, jednostavno da bude fabricka postavka). Hvala Vam mnogo!
|
Erase SSD data.
Taster Media,markiraš na SSD(u donjem desnom uglu),pa erase(u donjem djelu displaya) i to je to.Pozdrav! Dodato: Ispravak-SSD,USB i HDD data se nalaze u donjem lijevom uglu,a ja u prethodnom postu napisah da je u desnom. |
Citat:
Koliko sam ja shvatio (citajuci uputstva sa korgovog sajta) trebao bi da prvo napravim bekap postojeceg stanja, za svaki slucaj, a onda da ucitam fajl Pa800_format.pkg (valjda da se formatira klavijatura) a zatim da ucitam fajl Pa800_os_res_v_202.pkg. Da li dobro mislim ili da ne radim to?!? Dodato: Da ne otvaram novu temu pitacu ovde, naime imam problem, pokusao sam da uradim ovaj format kako je objasnjeno na korgovom sajtu, ali kada ukljucim klavijaturu, drzeci pri tome taster intro 1, kada se na displeju pojavi to sto treba, dole u levom uglu (device) ne mogu da izaberem USB, stalno mi je ponudjeno samo SSD-U. Pokusao sam nekoliko puta (ugasim pa upalim klavijaturu) i nista, stalno isto. U cemu je sad problem? (kada se klavijatura upali redovno, onda vidi usb, to se desava samo kada pokusavam da npr. ucitam os ili da uradim taj format) |
Trenutno vrijeme na Forumu 23:07 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org