![]() |
Korg pa50 Problem...
E ovako pre neki dan imao sam svirku i prolazio je neki covek tu pored klaviature i zakacio te kablovee i kao da je polomioo OUTPUT izlaze i sad gube kontakt mrdaju se ...i sad me zanima da li to moze da se zameni ili sta vec da li mora kod majstora da se idee...
|
Vjerovatno ti je pukao konektor ali se još malo drži.Možeš to otvoriti pa vidjet, ali ti ne preporučujem. Bolje to odnesi majstoru koji se razumije u to.
Pozdrav! |
tesko to mozes sam zameniti jer mora konektor da se lemi,ali bolje to elektronicar jer moze da se desi da ostetis plocu ili da napravis sa lemom spoj.
|
servis....
|
Moze ti zameniti svaki bolji elektronicar nije to neki problem , taj deo se svuda moze nabaviti !!!
|
na ploči najverovatnji stradao lem probaj da preletuješ ponovo ili nosi kod nekog ko se malo bolje razume u elektroniku
|
pecadm toplo ti preporucujem za ovakve stvari nikad ne radi sam kod kuce,jer nemozemo svi biti elektronicari,advokati itd,da je tako jedan covek bi bio univerzalan u svakoj oblasti,jer ovo je malo komplikovanije,mora da se razlemi konektor,da se lepo ocisti i zalemi novi,a nestrucno rukovanje moze dovesti do velikih posledica,kao sto sam rekao u proslom postu da napravis hladan lem ili slicno,pa onda dodje mozda do spoja i ode ploca,zato je bolje elektronicar to da uradi.
|
Ako si radio sa letkonom i pumpicom da otklonis stari kalaj i nikako ne uzimaj crni kalaj vec onaj cisti tanak sto ima pastu u sebi ili kupi original pastu nikako onu u teglicama !!!
|
Trenutno vrijeme na Forumu 02:22 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org