![]() |
|
StariGradFest - Svi na glasanje!
Dragi moj,
Naš drug Marko Gredić, poznatiji na forumu pod pseudonimom Marco7, učestvuje na festivalu Stari Grad. Zamolio bih vas sve da mu pomognete, i glasate za njega. :) Dakle, na strani http://www.starigradfest.rs glasajte za: Marko Gredic (SRB) - Zauvek sam . Glasanje traje još jedan dan, tako da požurite! Pesmu preslušajte na http://www.starigradfest.rs/index.php?akcija=pesme Pesma pod rednim brojem 9. |
Hvala brate :)
|
glasao... Pesma je prava, laganica, bas ugodna za slusanje. Reci mi Marko, jel to autorski rad ili?
|
-Da ovo je poznat festival na prostorima ExYu i ima medjunarodni karakter a odrzava se od 2005. godine i izmedju ostalih moze se i videti tamo na spisku da se kao autori pojavljuju Bane Opacic,Ogi Radivojevic,Sone Osvajaci,Eldin Huseinbegovic i ostala poznata imena u svetu muzike i muzickog stvarlastva!Prosao sam u finalno vece u prvih 16 kompozicija posle klasiranja mnogo prijavljenih i polazem nade u pesmu jbg :)
-Sto se tice ove moje pesme,osim bubnja sve su snimani zivi instrumenti i ovako izgleda spisak ljudi koji su ucestvovali u projektu Tekst - Branka Banovic Muzika - Marko Gredic Bass - Nenad Stankovic Nesko Guitars - Mr Trepko, Pera Trumpetas Back vocal - Ivana Bozovic Programing,keyboards - Ivan Lekic Produkcija - Studio Ton Scenski nastup nisam pripremao jer se pesma zove Zauvek sam pa cu se pojaviti sam na sceni sa gitarom :) Bice direktan prenos preko satelita i interneta putem Tv Hayat,RTV za koje znam sigurno a za ostale cu vam javiti pre festivala :) Hvala jos jednom :) |
Imenjace,glasao!Pa, za sada dobto stojis!!!;)Samo napred!!!
|
Ne bi bilo loše malo ovo podeliti po facebooku...
|
Super stvar glasao ;)
|
@Marco7
Svaka cast kolega, samo napred, glasao sam. Pozdrav |
Marko, samo napred, glasao sam i mislim da je pesma jako dobra.
|
glasano druze sretno
|
Trenutno vrijeme na Forumu 18:52 |
|
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org