![]() |
Mile Kitic - Sanker
Ja sam ovako na sluhu ali ne vjerujem da je dobro nesto ne stima:)
Bm------------A-----Bm Rekla mi je, usput rekla Bm-------------A------Bm da je neko drugi ceka G------------------------------- nisam sada lud da placem G-------------A---- sto je drugi svlace Bm------------A-----Bm Idem negde sa ekipom Bm-------------A------Bm brze, bolje mojim dzipom A------------------------------- bas do prve diskoteke G----------E----------Bm da uz ruke neke stare vadim fleke REF. Bm-A--Bm----G Sankeru, nocas budi drug G------------------A cele noci pice toci A---------Bm i tako u krug Bm-A--Bm----G Sankeru, prijatelju moj G-----------------A ako je zaboravim G-------------A--Bm bicu duznik tvoj Bm------------A-----Bm Samo sipaj i ne stedi Bm-------------A------Bm tako ona manje vredi A------------------------------- sve su one manje, vise G-------------A---- znam to, samo bivse Bm------------A-----Bm Evo, krecu narodnjaci Bm-------------A------Bm nazdravljaju mi ortaci A------------------------------- dok mi ture nove salju G-------------A---- kazu - to, kralju, lud si za medalju |
Hm----------------------
Rekla mi je, usput rekla Hm---------------------- da je neko drugi ceka A------------------------------- nisam sada lud da placem Em----------A---- sto je drugi svlace Hm--------------------- Idem negde sa ekipom Hm------------------------ brze, bolje mojim dzipom A------------------------------ bas do prve diskoteke Em---------------G6---A--------- da uz ruke neke stare vadim fleke REF. Hm-------A-----------Hm Sankeru, nocas budi drug G------------------ cele noci pice toci A--------Hm i tako u krug Hm-------A---------Hm Sankeru, prijatelju moj G----------------- ako je zaboravim A------------G--A--Hm bicu duznik tvoooooooj |
Hm-------------------
Rekla mi je, usput rekla Hm----------------- da je neko drugi ceka A---------------------- nisam sada lud da placem G-----A--------- sto je drugi svlace Hm--------------------- Idem negde sa ekipom Hm------------------------ brze, bolje mojim dzipom A------------------------------ bas do prve diskoteke G---------------Em--A--------- da uz ruke neke stare vadim fleke |
Citat:
|
Trenutno vrijeme na Forumu 06:53 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org