![]() |
Aca Lukas - Ni na svadbu, ni na sahranu
Ni na svadbu, ni na sahranu
ni na svadbu, ni na sahranu nemoj draga, ti nemoj da mi dodjes ako nocas za nekog drugog podjes Ref. 2x Nek' gori nebo i zemlja cela nek' gore i gradovi i sela nek' gori ako mi cudom podjes kroz vatru da ne mozes da prodjes Ni na svadbu, ni na sahranu ni na svadbu, ni na sahranu nemoj draga, ti nemoj da mi dodjes ako nocas za nekog drugog podjes Ref. 2x Nek' gori sever i zemlja cela nek' gore i gradovi i sela nek' gori ako mi cudom podjes kroz vatru da ne mozes da prodjes (2x) |
Nisam imao vremena da saslusam celu pesmu, a evo za pocetak.;)
D#7---------------------- Ni na svadbu, ni na sahranu D#7---------------------- ni na svadbu, ni na sahranu C#----D#7-A#---------C#---Bm-D#7 nemoj draaaga, ti nemoj da mi dodjes C#--D#7-A#-----------C#----Bm-D#7 ako nooocaas za nekog drugog podjeees Ref. 2x A#------------Bm------- Nek' gori nebo i zemlja cela D#7---(nisam vise slusao;)) nek' gore i gradovi i sela nek' gori ako mi cudom podjes kroz vatru da ne mozes da prodjes |
Nisam ni gledao ostale akorde, ali u originalu prvi dio ovako ide
Citat:
|
D#7----------------------
Ni na svadbu, ni na sahranu D#7---------------------- ni na svadbu, ni na sahranu C#----D#(7)--G#----------C#----A#7-D# nemoj draaaagaa, ti nemoj da mi dooodjes C#--D#(7)-G#----------C#------A#7-D# ako nooocaas za nekog drugog podjeees Ref. 2x G#------------------C#---------- Nek' gori, nek gori zemlja cela D#7-------------C#--D# nek' gore i gradovi i sela G#---------------C#------------- nek' gori ako mi cudom podjes D#7------------------C#----A#7--D# kroz vatru da ne mozes da prodjes |
Kad se udruže truba i električna gitara svašta tu može da se čuje ;)
|
Svejedno, album mu je kvaliteta...
|
Ako mu je album u ovom fazonu,onda meni licno je "niđe veze".
Bez obzira,sto u potpisu,konkretno ove pjesme stoji "porodicno-monopolisticka firma" - Tucakovic-Radulovic i jos jedan autor-aranzer. Sto opet ne znaci,da ovo nece biti negdje i hit.Jer,ukusi su demokratski ;) |
Trenutno vrijeme na Forumu 14:29 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org