![]() |
Saban Saulic - Ako me trazis u nekom drugom
Volela si nekad moje oci
ljubila ih, klela se u njih govorila najlepse su meni nema lepsih od ociju tih Ref. 2x Ako me trazis u nekom drugom pogledaj dobro da li sam ja to lice tebi nista ne znaci oko te vara, ali srce zna |
Evo za pocetak dok majstor "gitar" ne dodje;).
Refren prvi put (sa udarcima) imas dva H, prvi je na "pogledaj" a drugi je na "da", a ovaki ide drugi put. F#m---------C#m----------- Ako me trazis u nekom drugom H----------------------C#m pogledaj dobro da li sam ja F#m-------C#m--------- to lice tebi nista ne znaci H-------------------C#m------- oko te vara, ali srce znaaaaaaaaaa |
Refren prvi put:
Gm-----------Dm------------ Ako me trazis u nekom drugom C----------------------Dm pogledaj dobro da li sam ja Gm--------Dm---------- to lice tebi nista ne znaci C--------------Bb--Dm- oko te vara, ali srce zna |
F/C-F-/F/C-FF#/Gm--Dm/
BbCDm-/Gm--Dm/C-Dm-/Dm---/ Dm Volela si nekad moje oci C-------C7---------F ljubila ih, klela se u njih Dm---------------C govorila najlepse su meni C----------Am-----Dm nema lepsih od ociju tih Ref. 2x Gm-----------Dm Ako me trazis u nekom drugom C---------------------Dm pogledaj dobro da li sam ja Gm-----------Dm to lice tebi nista ne znaci C------------Bb----Dm oko te vara, ali srce zna |
Trenutno vrijeme na Forumu 07:33 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org