![]() |
Dzej - Uspeo sam u zivotu
Hej, ljubavi moja prosla
sestro i majko moja hej, rodjeno oko moje fale mi pitanja tvoja Sve sto imam, sve je laz i sve bih dao sad za jedan dan sa tobom sve sto imam, sve je bol i ovaj zivot s njom sad rusi sve pred sobom Ref. Uspeo sam u zivotu, tako misle svi uspeo sam,a gde si mi ti uspeo sam u zivotu, zavide mi svi ali nisam moja ljubavi Hej, ljubavi moja prosla jedini druze i brate eh, da mi je da dozivim da mi te godine vrate Sve sto imam, sve je laz i sve bih dao sad za jedan dan sa tobom sve sto imam, sve je bol i ovaj zivot s njom sad rusi sve pred sobom Ref. |
Amol
Hej, ljubavi moja prosla --------Dmol---Amol sestro i majko moja Amol hej, rodjeno oko moje F-------B-------E fale mi pitanja tvoja F Sve sto imam, sve je laz Dmol i sve bih dao sad E--------------Amol za jedan dan sa tobom sve sto imam, sve je bol i ovaj zivot s njom sad rusi sve pred sobom Ref. C----------------------------G Uspeo sam u zivotu, tako misle svi F----------------E------G uspeo sam,a gde si mi ti C----------------------G uspeo sam u zivotu, zavide mi svi F----------E----Amol ali nisam moja ljubavi evo kolega. pozdrav |
hvala kolega
|
Ja mislim da je originalni tonalitet C-mol.
cm----------------------------fm---cm----- Hej, ljubavi moja prosla, sestro i majko moja... -----------------------------D7-----G--- Hej, rodjeno oko moje, fale mi pitanja tvoja. --------Ab---------------fm------------ Sve sto imam, sve je laz, i sve bih dao sad G--------------cm---- Za jedan dan sa tobom... Ab-----------------------fm-------------- Sve sto imam, sve je bol, i ovaj zivot s njom G-------G7------bm Sad rusi sve pred sobom... Ref. Eb-----------------B------------ Uspeo sam u zivotu, tako misle svi, Ab---------G7--------cm Uspeo sam, a gde si mi ti? Eb-----------------B----------- Uspeo sam u zivotu, zavide mi svi, Ab------G7-------cm Ali nisam, moja ljubavi. |
Pa evo onda i iz H-mola
Hm----------------------------Em---Hm-- Hej, ljubavi moja prosla, sestro i majko moja... Hm--------------------------C#7---F#--- Hej, rodjeno oko moje, fale mi pitanja tvoja. --------G----------------Em----------- Sve sto imam, sve je laz, i sve bih dao sad F#7------------Hm---- Za jedan dan sa tobom... G------------------------Em-------------- Sve sto imam, sve je bol, i ovaj zivot s njom F#------F#7-----Hm Sad rusi sve pred sobom... Ref. D-------------------A---------- Uspeo sam u zivotu, tako misle svi, G-----------F#7------Hm Uspeo sam, a gde si mi ti? D-------------------A-------- Uspeo sam u zivotu, zavide mi svi, G--------F#7------Hm Ali nisam, moja ljubavi. |
mogli smo sad iz svih intonacija da napisemo akorde :) xexe.... pozdrav
|
Pa može i to... Ja sam napisao iz H-mola zato što sam slušao neki klip sa YouTube koji je bio nešto između H-mola i C- mola, pa sam se odlučio za H-mol, a i kolega @Johnny035 ima jednu grešku, verovatno u kucanju:
G-------G7------bm Sad rusi sve pred sobom... Ništa strašno, to je to ;) |
ne pevam ja visoko,iz a je odlicno :D
|
pa po pravilu bi trebalo da se pise original tonalitet, ali oni koji sviraju i pevaju i isto vreme to je ton nize, tj sve zavisi ko ima kakve pevacke sposobnosti, ja sam napisao inace odakle ja sviram i odakle vecina mojih prijatelja svira, to nije original.
|
Nije toliko bitno iz kog tonaliteta je napisano, bitno je da su akordi tačni ;)
|
Trenutno vrijeme na Forumu 22:37 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org