![]() |
Snaga Dynacord PowerMate 3 ???
Dali bi mogao Dynacord PowerMate1000 3 da izgura 6 pasivnih Electro Voice SX300 kutija?
|
Lagano gura 6 kom. ev sx300 ,bez problema:)
|
Da omaža može a mislim i snage da ima dovoljno
|
ali nije dobro za kutije jer mogu da rade na minimalno 6 oma kako pise u uputstvu i specifikacijama.
Postovano sa mobilnog uređaja |
[quote=Tomy;218043]
komentar ti je nigdje veze : ) zasto bi smetalo kutijama. . . |
Kad je otpor manji od predviđenog, zavojnica na zvučniku se pregrijava i onda dolazi do taljenja i kvara na velikoj snagi...
A Powermate 1000 3 na 2.66 oma je 2x1350W tako da će sigurno doći do kvara ako se pretjera. |
napisao si gore da nije dobro za kutije jer mogu minimalno da rade na 6 ohma, to znaci da ce otpor kutije minimalno pasti na 6 ohma, da nece ici nize, (ovisno o frekvenciji koju zvucnik svira otpor se mijenja)... to je skroz normalna stvar, i nema tu sta smetati, ni jedan zvucnik nema konstantno isti otpor.
a na mikseti kada pise da moze raditi na 2 ohma to samo daje mogucnost da povezemo vise kutija... |
Citat:
|
Koliko ce ovaj pm trece genaracije zadovoljiti zx5 kutije snagom?Ili je ipak bolja opcija q1212 recimo i neki cms od dynacorda???
|
ja sam cuo da pm3 nema bas toliko snage, da vise pise na papiru nego sto jest realno. neki cak i tvrde da pm2 ima istu snagu u poredjivanju...
Ne znam nemam ni jednu ni drugu, ja samo pisem sto sam cuo od mnogih :confused: |
Trenutno vrijeme na Forumu 19:42 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org