![]() |
Regionalizacija...
Pozdrav!!
Nesto sam razmisljao, pa da predlozim :) Sta mislite kako bi bilo napraviti regionalnu podkategoriju gde bi mogli kontaktirati ljudi iz razlicitih delova sveta jedni sa drugima ukoliko su teme vezane za nesto sto je vezano samo za to podrucje?? Npr. ja sam u Australiji, neko drugi u Americi itd, pa ako bih trazio nesto ili nekoga ovde, veca bi mogucnost bila da odredjeni post procita neko ko je tu ako bi postojala takva kategorija??? Eto, nadam se da se razum(ij)emo ;) |
Huh...
Možda ideja i nije loša, ali se bojim da bi se samo previše usložila ionako već složena struktura kategorija. Mnogo članova ne uspeva ni u svim ovim kategorijama da se snađe. Eventualno napraviti jednu kategoriju za sve to, pa po temu za svaki region... Što se mene tiče, tehnički nije problem napraviti ni posebnu kategorizaciju za ovo, ali u ovom slučaju se ne pitam ja lično niti tehnika, već oni koji će to koristiti.. Ovo je nešto što utiče na sve članove, tako da bi mogli i ostali da se oglase po tom pitanju. :) |
Stvarno nije los predlog,pa nek i drugi clanovi odluce kazu sta milse..Pozz
|
konkretno ne vidim šta bi ko imao koristi osim eventualno za savete oko kupovine i cene u nekom delu sveta, ili nečeg nevezanog za muziku? Sve ostalo bi samo zamrsilo još više....
|
Slazem se sa nikadvisekorg (roland :P ) ...mislim da se vecina zna ko je ko i odakle,a i suvise smo mala grupa da bi se delili po regionima...decentralizacija je ja mislim dobra kad je u pitanju politika,ali kada je u pitanju muzika mislim da treba biti sve u centralnoj bazi... Svi govorimo istim jezikom,razumemo se (kako-tako :) ) ... Resenje za tvoj predlog je nesto tipa " close friends " na Facebook-u ili "subscribe" i ljudi se dodaju medjusobno i kada ti nesto objavis na forumu tvojim ( regionalnim) prijateljima stize obavestenje u vidu neke notifikacije tipa - mail-a ili privatne poruke da si ti nesto postovao i samim tim skrene paznju na to sto si objavio-NA PRIMER...
Sent from Xblue Ttalk |
Pa dobro, ako je problem...
Ja sam mislio nesto kao npr. Dijaspora- Australija-Evropa-USA Onda bi recimo mogao da pisem o svirkama, potrazivanju muzicara ili pevaca za saradnju u odredjenoj zoni, ponudi-potraznji instrumenata, lokalne traceve itd, pa bi onaj koga to zanima mogao da pregleda teme vezane za njegov region a ako je u pitanju generalna informacija, zna se gde se trazi. Takodje mislim da bi ovaj sistem doprineo eventualnom prikljucenju novih clanova na forum ukoliko bi se "proculo" a samim tim potencijlnih donatora... |
Ma neka donatora...
Bolje mala ali odabrana grupa kvalitetnih ljudi, nego tona donatora koji opterete server toliko da te donacije ne mogu da plate dovoljno jaku spravu da nosi portal. :)) |
Citat:
Ima i toga :D Dodato: Mislim, kad smo vec kod opterecenja, da nebi trebalo dozvoliti upload bez konkretnog opisa fajla/ova Ja sam licno skinuo dosta ali je to sve skoro pa isto ;) Dodato: Da mogu, vratio bih "autorima" njihove uploade =)) |
za to što hoćeš zar nije dovoljno da se npr ispred neke teme, ako hoćeš da se odnosi na ameriku ili Australiju staviš pored naslova teme u zagradi (usa) ili (eu) ili (srb) ?
evo ti primera, naslov teme Gde kupiti jefinu muzičku opremu? (usa) i veruj da neću ni otvoriti tu temu =)) čim vidim usa odma' begam :lol: |
@sale_band
Što se toga tiče, već sve stoji ovde: http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=20958 U poslednje vreme se skoro sav neobeležen materijal uklanja. U početku sam se razmišljao da li da brišemo ili ne, ali je odluka lako doneta čim smo uvideli da se većina materijala ponavlja, tako da i nema prevelike štete zbog brisanja. Sve češće ljudi uploaduju stvari koje su em preuzete sa ovog sajta em se IDENTIČNO zovu. Valjda se nadaju da će uploadom automatski dobiti download. :)) |
Trenutno vrijeme na Forumu 21:13 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org