![]() |
Problem sa pa500
Kolege imam problem sa Korgom, ne cita mi midi fajlove. Kad odem na song play i seq1/seq2 uopce mi ne pokaze fajlove na kartici, provjeravo sam da mi se mozda slucajno nije obrisalo, ali nije. Kad stavim karticu u komp sve pjesme su tu, a kada ubacim u klavijaturu uopce ih ne prepozna. Neznam dali mozda nesta nije uredu sa karticom ili mi je set los ili je neki drugi kvar.
|
da li su ti fajlovi u nekom folderu mozda na SD kartici?
|
Probaj drugu SD karticu, mada mi je nelogicno da je do nje, kad je racunar prepozna. Pozz
|
Jesu, rasporedeni su po folderima po abecedi. Nemam sad nijednu drugu karticu doma, a neda mi se ic kupovat novu ako nije do nje.
|
probaj jedan midi da stavis na SD da nije u folderu i probaj da vidis da li ces tada moci da ga pustis sa klavijature.
Druga kartica ti ne treba,nije problem do nje posto kazes da je komp prepoznaje. |
Kartica ne smije biti SDHC i mora biti maximalne veličine 2 GB. Ako su ovi uvijeti ispoštovani, pokušaj formatirati karticu u klavijaturi pa onda probaj.
|
Izvadio sam fajl iz foldera, ali opet nece. Kartica je 2 gb, do sad je super radila. Odjednom me pocelo zezat, neznam dal je moguce da je to do seta jer sam bas u to vrijeme neke gluposti mjenjo.
|
A da probas sa nekim drugim midi fileovima, mada mislim da ces na kraju izgleda morati da uradis system restore jer se cini da ce uzrok za problem ipak biti sistemski.
|
Trenutno vrijeme na Forumu 05:00 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org