![]() |
Jašar Ahmedovski - Ceo grad je plakao za nama
Jedno leto ostaje za nama
duge setnje ulicama grada. gledase nas prolaznici mnogi i o tome jos pricaju sada Ref. 2x Ceo grad je plakao za nama i tugu nam delio na pola samo mi smo odglumili srecu rastasmo se bez tuge i bola Osvojismo setace u gradu osmesima i blizinom srece o nama su vec kruzile price njih se dvoje rastaviti nece Svi mislise da je samo sala kad se jednom prosetasmo sami Pokusase mnogi da nas spoje al' mi ipak postasmo sve dalji Pomagajte! AKo neko zna molim da napise akorde |
A-------------------E
Jedno leto ostaje za nama E-----------F#7-------H duge setnje ulicama grada. A--------------------E gledase nas prolaznici mnogi ---H---------------E i o tome jos pricaju sada E------------------------E7 Ceo grad je plakao za namaaa F#---------E------A i tugu nam delio na pola A--------------------E samo mi smo odglumili srecu E---------------------H7-E rastasmo se bez tuge i booola To bi otprilike bilo to... :) |
Nesto mi se cini da nisu dobri akordi...
Postovano sa mobilnog uređaja |
D----------------G--D
Jedno leto ostaje za nama D-----------E7-------A duge setnje ulicama grada. G-----------A7--------D gledase nas prolaznici mnogi A7------------------D i o tome jos pricaju sada D------------------------ Ceo grad je plakao za namaaa E7-------------------G i tugu nam delio na pola G--------------------D samo mi smo odglumili srecu A7------------------------D rastasmo se bez tuge i booola |
Djole, "hvali":lol: ti jedan G
G-----------D---------A7--D rastasmo se bez tuge i booola |
Hvala mnogo, svima!!
|
Trenutno vrijeme na Forumu 17:30 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org