![]() |
Zeljko Samardzic - Ime ti je sudbina
Skinuo sam akorde pa ako neko moze da mi kaze dal je dobro.. hvala
C-----------------G--- Ti crno pretvaras u belo F-----------Em--------Am--- hladno jutro sa tobom je vrelo C-------------G---- moja si istina i masta F---------Em----------Am--- pusto polje sa tobom je basta Ref. Am----------------D7------G-- Ime ti je sudbina, a prezime zelja C-------D----F---(G)Am--- s tobom suza koliko i veselja Am----------------D7-----G---- ime ti je navika, a prezime slabost C----D----F------(G)---Am--- mana ti je sto si drugom radost |
Ako si to sam skinuo onda svaka čast ;)
Original ide iz Bb-mola, ovo je spušteno za pola tona ... Ja bih jedino umesto E-mola stavio D-mol ... P.S. A sad uzmi i tako lepo skini i "Udala se moja crna draga", slično je :) |
:) hvala... probacu da skinem i ovu drugu, pazi znam ja da skidam, msm imam sluha i sve to ali kad me mrzi onda me mrzi, ali probacu... :p
|
Ajde lepo zagrej stolicu i skidaj te pesme, a ako ti negde zaškripi ja ću ti uvek pomoći !
|
ne grejem stolicu... stojim dok sviram :)) u svakom slucaju hvala, jest da je postavio kolega vec akorde ali za druge pesme cu pokusati..
|
Trenutno vrijeme na Forumu 04:25 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org