![]() |
Stefan Petrusic - Place nebo
Ide iz E-dura.
Place nebo, sa njim placem ja kad je nema, nema ni mog' sna jos mirise poljsko cvece meni opet suza krece ja je cekam, a nje nikada jos mirise poljsko cvece meni opet suza krece ja je cekam, a nje nikada Ref. Ej, otkad nije tu sve mirise na nju neka ide ko zna kuda ja jos verujem u cuda al' iz srca nece nikuda neka ide ko zna kuda ja jos verujem u cuda al' iz srca nece nikuda |
E-----------Dm-----------E-
Place nebo, sa njim placem ja E------------Dm----------E-E7 kad je nema, nema ni mog' sna Am------------------- jos mirise poljsko cvece F------------------- meni opet suza krece Dm-------------------E-E7 ja je cekam, a nje nikada Am------------------- jos mirise poljsko cvece F------------------- meni opet suza krece Dm-------------------E- ja je cekam, a nje nikada Ref. E-------------- Ej, otkad nije tu E------------Am-A7 sve mirise na nju Dm-------------E7- neka ide ko zna kuda Am-------------H7-- ja jos verujem u cuda E--------------E7-Am-A7 al' iz srca nece nikuda Dm-------------E7-- neka ide ko zna kuda Am-------------H7-- ja jos verujem u cuda E--------------E7-Am- al' iz srca nece nikuda |
Trenutno vrijeme na Forumu 06:51 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org