![]() |
Korg TR - kombinovanje setova
Please help!!! :(
Moze li se na TR-u napraviti kombinacija setova. Konkretno, imam jedan gdje su mi Combi bankovi extra, sa dobrim tercama. A imam drugi gdje na Program bankovima imam beton boje :) Jel ikako moguce napravit kombinaciju ova 2 seta? Jel komplikovano to uraditi na kompjuteru ili preko onog programa LeLibby... Samo da napomenem da se moje znanje o TR-u svodi na ubacivanje setova, promjenu skala i jos nesto sitno. Hvala unaprijed :)) |
Može.I na kompu i na samom TR, stvar izbora.Malo ćeš se više potruditi i potrajaće ....Opis,postupak,....prebacivanja boja i semplova ima opisan tu na forumima pa prvo to potraži,prostudiraj i kreni polako sa radom.Nemoj zaboraviti ˝posle rada˝.....SAVE...da nebi posao bio uzaludan.
|
Da se nadovezem,,,,kako se to radi na kompjuteru???
|
imas uputstvo u download centru koje je davno napisano.
|
skini program za edit koji odgovara za tr,tjst editor tr,ili kat2000.
|
Ja koristim LeLibby i ide mi dobro s njim. Vec sam uspio ubaciti 2-3 pojedinacne boje u svoj set :)
|
I ja radim preko LeLibby.. nije nista komplikovano, samo trazi po netu, da se ne pisu iste stvari vise puta.. ali da treba vremena, treba.. ja sam nasao neko objasnjenje na netu koje nema ni jednu a4 stranu ispisanu i sve sam po tome radio, znaci nije neka nauka.. kad provalis kako i sta, posle to ide i zmurecki :)
|
Gogili, pa daj i nama to objasnjenje na download :D
|
Trenutno vrijeme na Forumu 22:10 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org